Születésnap gasztrodélutánnal, irodalmi kávéházzal és sanzonokkal

Hogyan szülinapozik egy cukrászda? Vegán sütős-főzős gasztrodélutánnal, Edith Piaf-koncerttel, hangulatos irodalmi kávéházzal, zenés esttel és kézműveskedéssel, csütörtöktől egészen hétfőig. A Saveur Kávézó és Cukrászda ünnepi programjaira előzetesen kell jelentkezni!
2020.07.14. 17:35 |
Születésnap gasztrodélutánnal, irodalmi kávéházzal és sanzonokkal

Születésnapi programsorozatra invitál az öt éves Saveur Kávézó és Cukrászda: július 16-20. között gasztro-, irodalmi és zenekultúrával, kézműves foglalkozással színesítik a kínálatot.

Már csütörtökön délelőtt indul az ünnepi hétvége: a gyerekek Adorjáni-Szűcs Piroskával készíthetnek például gyurmatortát vagy bonbontartó ajándékdobozt. Pénteken igazi főzőcske is lesz, gasztrodélutánra várja az érdeklődőket Pozsonyi Zsuzsi vegán szakács, aki nemcsak mesél a növényi táplálkozásról, de íncsiklandó menüt is készít. Édesköményes quinoa egytál készül céklás paradicsomsalátával, tofuricottával, desszertként pedig köleses "túrókrém" lesz málnazselével, tökmag grillázzsal, amit meg is kóstolhatnak a résztvevők. Irodalmi kávéházzá alakul a Saveur szombaton: a bor és a költészet leszek a főszereplői a programnak, amelyen Mádi Beátával és a Mélység című első kötetével ismerkedhetnek meg a betérők – finom rosé és fehér borok kíséretében. A zene jegyében zajlanak a következő rendezvények: gitárral és fúvós hangszerekkel érkeznek Csertáék vasárnap délután, Fendrich Veronika önálló estje hétfőn pedig a párizsi sanzonok világát idézi.

A gasztrodélutánt leszámítva a rendezvények ingyenesek, de jelentkezni kell a cukrászda Facebook oldalának küldött üzenettel.