Szombaton rendezik a VIII. Maroshegyi Családi Mesenapot és városrészi pikniket

Szeretettel várják a családokat a Gárdonyi Géza Művelődési Ház előtti M. Tóth István térre, ahol május 18-án, szombaton 14 és 19 óra között számos aktivitással várják a családokat. Koncertek, kézműveskedés és közös játék is vár az érdeklődőkre.
2024.05.15. 09:36 |
Szombaton rendezik a VIII. Maroshegyi Családi Mesenapot és városrészi pikniket

Egész napos aktivitásra várják az érdeklődőket a VIII. Maroshegyi Mesenap és városrészi pikniken május 18-án, szombaton 14 és 19 óra között.

14.15 órától színpadon a Táncolj velünk! produkció az ARTE ARAMI Junior csoportjával, 15.00 órától a Magyar Népmese Színházat, majd 16.45-tól a Kuttyomfitty Társulat előadását láthatják az érdeklődők. A színpadi programot 18.15 órától a Pitypang zenekar élőzenés koncertje zárja.

A teljes programot ITT érhetik el!

A program során végig várja a családokat többek között a Fehérvári Hagyományőrző Íjász Egyesület, akik jurtabemutatóval és íjászkodással szórakoztatják a kilátogatókat. Lesz lovaglási lehetőség, felhővadászat, mesekert és Fanyűvők Játszóház is. Büfé elérhető a rendezvényen. A rendezvény házigazdája Brájer Éva, Maroshegy önkormányzati képviselője.

Fehérvári színes

 1. Nyugdíjasok segítettek

  Ismét a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület tagjai szépítették meg a Nyitra ABC környékét. Több órán át dolgoztak, így a bolt melletti zöldfelületek látványosan gondozottabbak, tisztábbak lettek. A szépkorúak munkáját az akciót kezdeményező önkormányzati képviselő, Östör Annamária méltatta a helyszínen.

  2024.05.22.
 2. Ingyenes vizsgálatok

  Az idei esztendőben Székesfehérváron tartja országos kongresszusát a Magyar Sporttudományi Társaság. A rendezvényhez kapcsolódóan Székesfehérvárra érkezik az országot járó szűrőkamion is, amelyben számos vizsgálat és mérés elvégeztethető. A férőhelyek száma korlátozott, ezekre május 23-án, csütörtökön lehet regisztrálni!

  2024.05.22.
 3. Napközis tábor a KEMPP-ben

  Idén nyáron is megszervezi nyári napközis táborát általános iskolások számára a pákozdi Katonai Emlékpark – Nemzeti Emlékhely. Mind a négy turnus júliusban indul, jelentkezni legkésőbb a turnusok kezdése előtt 10 nappal lehet.

  2024.05.22.
 4. Barátság és Fehérvár

  Üzletei partnerek, kivitelezők, szomszédok és barátok jelenlétében nyitották meg az Aranyfésű Vegán Szalont kedden. Az öreghegyi városrész új vállalkozásának megnyitóján részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester és Östör Annamária önkormányzati képviselő is. Nem mindennapi történet az, hogy ma Fehérváron nyílhatott meg ez az új egészség- és szépségszalon.

  2024.05.21.