Szombaton ismét hazai pályán játszik a Fehérvár Enthroners a Győrrel

Megegyezett a Győr Sharks csapatával, és ismét itthon fogadja elenfelét a fehérvári amerikai futball-csapat. A győriekkel a HFL első fordulójában már találkozott az Enthroners és jó meccsen győzött. Szombaton ismét a Takarodó úton játszanak a csapatok.
2021.06.10. 07:37 |

"A június 12-i Győr Sharks -Fehérvár Enthroners mérkőzés a csapatok megállapodása alapján szombaton 15 órától Székesfehérváron kerül megrendezésre. Újabb remek hangulatú mérkőzés a Koronázóvárosban, mindenkinek ott a helye a First Fielden! Borítsuk kékbe a lelátót!" - olvasható a Fehérvár Enthroners facebook-oldalán.

A két csapat május 1-én találkozott utoljára, szintén Fehérváron. Akkor 7-7-es első félidő után a másodikban magabiztosan legyűrte ellenfelét a Koronázók csapata, végül 35-14-re nyert. Azóta a két budapesti HFL-csapatot is legyőzték a fehérváriak, most pedig ismét a Sharks következhet. A szurkolók a megszokott feltételekkel nézhetik helyszínen a mérkőzést.

Sport

 1. Demeter Bence világbajnok lett a magyar férfi öttusa válogatottal!

  A kairói világbajnokság ferfi versenye dupla magyar sikert hozott: Marosi Ádám és a Marosi, Demeter, Bereczki összetételű csapat is aranyérmes lett. A Volán Fehérvár versenyzője, Demeter Bence egyéniben kilencedik helyen végzett.

  2021.06.13.
 2. Újabb győzelmével már biztosan Hungarian Bowl-résztvevő a Fehérvár Enthroners

  Ismét legyőzte a Győr Sharks csapatát a Fehérvár Enthroners, ezúttal 28-7-re. Ezzel eldőlt, hogy a hazai ameikai-futball liga döntőjében a fehérváriak lesznek az egyik résztvevők. Másodszor jutott be a Hungarian Bowlba az Enthroners.

  2021.06.12.
 3. Csapatban ezüstérmes lett Alekszejev Tamara az öttusa világbajnokságon

  A Kairóban zajló világbajnokság női döntője a pénteki vívással kezdődött, ebben remekelt az Alba Öttusa versenyzője, Alekszejev Tamara. A szombati folytatásban az úszás után még harmadik helyen állt, lovaglásban és a laser-runban viszont többen is jobbak voltak. A magyar versenyzők közül Gulyás Michelle harmadikként zárt, ezzel olimpiai kvótát szerzett. Csapatban második lett a magyar válogatott.

  2021.06.12.
 4. Sportos, játékos táborba várja a gyerekeket a Videoton Baráti Kör Egyesület

  Három turnusból álló nyári tábort szervez a Videoton Baráti Kör Egyesület. Sportos, játékos programokkal várják a focizni, mozogni szerető gyerekeket júniusban és júliusban a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

  2021.06.11.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak