Szombaton ismét hazai pályán az Enthroners, régi-új játékos a csapatban

A HFL-ben két győzelemmel kezdő Fehérvár Enthroners a Budapest Wolves ellen játszik a Takarodó úton, szombaton 16 órakor. A térdműtéten átesett Joe Bergeron pótlására Tim McGee szerepeltetése mellett döntött a szakmai stáb.
2021.06.04. 08:46 |

"Az elmúlt héten Joe Bergeron pótlását kellett megoldani a Koronázók szakmai és management csapatának, hiszen a kiváló futó súlyos térdsérülést szenvedett a Cowbells elleni mérkőzés utolsó perceiben, és tegnap már a műtéten is átesett. Bár felmerült újabb import futó leigazolása is, végül Jaime Hill és stábja úgy döntött, hogy Tim McGee csatasorba állításával, az offense fal megerősítésével próbálja meg betölteni a Joe által hagyott űrt. Ez természetesen azt is jelenti, hogy Novakov Dávidra és Tóth Leventére is nagyobb feladat hárul majd, ám biztosak vagyunk benne, hogy állnak a kihívás elébe!" - olvasható az Enthroners facebook-oldalán megjelent közleményben.

Szombaton 16 órától a Budapest Wolves elleni mérkőzésen már Tim McGee is a pályán lesz tehát. Nem ismeretlen számára a terep, hiszen 2018-ban már játszott a Koronázók csapatában, akkor is egy sérült, Ryan Seaberg pótlására érkezett, falemberként. Korábban német, lengyel és izlandi csapatban is szerepelt.

Az Enthroners a Győr Sharks és a Budapest Cowbells legyőzése után újabb sikerre készül, már biztos play-off résztvevőként. A meccset a megszokott feltételekkel nézhetik meg a helyszínen a szurkolók.

Sport

 1. Aquafitness nyílt nap lesz vasárnap az uszodában

  Aquafitness nyílt napot tartanak vasárnap a Csitáry Uszodában: a résztvevők több foglalkozás közül is választhatnak, és akár mindegyiket kipróbálhatják – függetlenül kortól és nemtől. A programra szombat estig lehet jelentkezni.

  2021.06.24.
 2. Remekeltek a Kiskút Tenisz Klub fiataljai a vidékbajnokságon

  Balatonbogláron zajlik a teniszezők vidékbajnoksága. A székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub korosztályos tehetségei alaposan kitettek magukért az első héten, hiszen egyéniben, párosban és csapatban is érmeket, köztük nem egy aranyat is szereztek.

  2021.06.23.
 3. Vérteskozma-teljesítménytúrák július 3-án - kizárólag online lehet nevezni június 30-ig

  2021-ben július 3-án szervezik a hagyományos Vérteskozma-teljesítménytúrákat. A természetjárók 10, 20 vagy 30 km-t gyalogolhatnak, nevezni online lehet a Vértes Meteor TSE oldalán keresztül június 30-ig.

  2021.06.22.
 4. Érmek Egerből - Tóth Adrián jegyet váltott a georgiai junior ökölvívó Európa-bajnokságra

  Teljes nemesfém-kollekcióval tértek haza Egerből, az Utánpótlás Magyar Kupáról (korábban Diákolimpia) a Fehérvár Küzdősport SE Ökölvívó Szakosztályának fiataljai; Tóth Adrián (junior,75 kg) arany,- Frank Dominik (serdülő, 48 kg) ezüst,- Hippeller Panna (junior, 57 kg) bronzérmet szerzett. A megmérettetésen 217 serdülő (13-14 év) és junior (15-16 év) korú versenyző vett részt.

  2021.06.22.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak