Szombaton edzőmérkőzés a ZTE ellen, vasárnap a Budafok érkezik

Május 4-e óta együtt edz az első csapat, amely gőzerővel készül a május 23-ai, Mezőkövesd elleni kupamérkőzésre, valamint a bajnokság folytatására. Ennek állomásaként május 16-án, szombaton, 17:00 órakor a ZTE FC otthonában, a ZTE Arénában lép pályára Joan Carrillo legénysége. 
2020.05.15. 07:17 |

Első felkészülési meccsünkre természetesen zárt kapuk mögött kerül sor, kérik szurkolóinkat, hogy ne induljanak el szombaton Zalaegerszegre.

Vasárnap a Budafok érkezik a Sóstóra

A frissen feljutott csapat vasárnap délelőtt 11 órakor Székesfehérváron lép pályára egy edzőmérkőzésen. A mérkőzést zárt kapuk mögött, a MOL Aréna Sóstóban rendezik. A stadionba a szurkolók és a sajtó képviselői sem léphetnek be. A játékosokon, valamint a szakmai stáb tagjain a találkozót megelőzően koronavírus-teszteket végeznek.

Sport

 1. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.
 2. Forray Gábor az Alba Fehérvár kosarasainak új vezetőedzője

  A koronavírus miatt félbeszakadt kosárlabdaszezon után az Alba Fehérvár nem hosszabbított szerződést Arie Shivek vezetőedzővel. Az izraeli szakember utódja Kecskemétről érkezik, bár tősgyökeres fehérvári: Forray Gáborral kétéves szerződést kötött az Alba.

  2020.05.26.
 3. Kedd este a Magyar Kupa fináléja lesz a tét a MOL Aréna Sóstóban

  Május 26-án, kedden 18 órakor zárt kapuk mögött rendezik a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a MOL Aréna Sóstóban. A csapatok 1-1-es állásról várják a második felvonást. „Nincs más feladatunk, mint kiharcolni a továbbjutást, hogy a döntőben is bizonyíthassunk." - hangsúlyozta Joan Carrillo, vezetőedző az összecsapás előtt a MOL Fehérvár FC hivatalos honlapjának.

  2020.05.26.
 4. Döntetlennel folytatta a szezont a Vidi - 1-1-ről jöhet a Mezőkövesd elleni kupacsata második felvonása

  A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésének legfőbb eseményei közé egy gyors Vidi-, és egy hazai hajrágól sorolható. A zárt kapus mérkőzésen nem játszott alárendelt szerepet a bajnokság csikócsapata, amely becsülettel támadta a fehérváriak kapuját. Éppen ezért sokat érhet a MOL Fehérvár számára a keddi visszavágón az idegenben szerzett gól.

  2020.05.23.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak