Szombaton délután négykor kezdődik a Jam-Bory-Vár

A Kortárs Művészeti Fesztivált a hagyományoktól eltérően idén a Jam-Bory-Vár nyitja, ez lesz az első a programok sorában május 14-én, szombaton 16 órától. Idén is ügyelnek arra, hogy belakják a várat és számos művészeti ágnak nyújtsanak bemutatkozási lehetőséget.
2022.05.13. 21:35 |
Szombaton délután négykor kezdődik a Jam-Bory-Vár

Lesz mandalakészítő workshop, bábszínház, slam poetry, dj Tudósok, Grabovski, Aznap projekt és Zuboly-koncert, a Vagyóczky-teremben drMáriás kiállítása, este fényvetítés és tűzszínház várja a közönséget.

A Jam-Bory-Vár piknik jellegű lesz, így arra kérik a belépőket, hogy hozzanak maguknak pokrócokat. Egyszerre 500 fő tartózkodhat a vár területén, kapuzárás után pedig lesz egy külön autóbuszjárat, ami a Palotai útra, a Petőfi-szoborig szállítja a résztvevőket.

A 21. Kortárs Művészeti Fesztivál részletes programja a www.fehervariprogram.hu honlapon és a fesztivál közösségi oldalán, a www.facebook.com/KortarsMuveszetiFesztival oldalon olvasható.

A fesztivál hivatalos nyitánya egyúttal az idén 30 éves Székesfehérvári Művészek Társasága Fény és árnyék című közös kiállításának megnyitója is lesz vasárnap 16 órakor a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ melletti zöldterületen.