Szeptemberben újraindul a hazai profi ökölvívás - Kiliti Tamás is meghívást kapott a gálára

December óta folyamatosak voltak az egyeztetések Kiliti Tamás pályafutásának folytatásáról; a legfrissebb hírek szerint az egykori Rácz Félix fémjelezte istálló korábbi tagjai közül néhányan lehetőséget kapnak az újbóli bizonyításra szeptemberben, Budapesten. A szervezés alatt álló gálára Kiliti Tamás (2-0/1 TKO) is meghívást kapott, aki két héttel ezelőtt megkezdte az intenzív felkészülést.
2020.07.23. 21:23 |

„Kőkemény alapozást végzünk jelenleg és nagyon várjuk már, hogy végre újra szorítóba léphessünk, egy dologtól tartunk, hogy az esemény - a járványhelyzet függvényében - nézők nélkül lesz megtartva, ami Tamás számára, ismerve szurkolótáborát, kifejezetten hátrány lenne.” - mondta Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője.

„Két héttel ezelőtt kezdtük a munkát Fecóval, míg erőnléti edzőmmel, Antal Balázzsal általános állóképesség-fejlesztést, futást, koordinációs gyakorlatokat végzünk. Nagyon várom már, hogy kötelek közé léphessek, hosszúra nyúlt a kényszerű szünet. Öt mérkőzés után lehetséges magyar bajnoki címmérkőzést vívni, nekem eddig két győzelmem van és még az idén – lehetőség szerint – szeretnék elérni még kettőt.” - emelte ki Kiliti Tamás.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak