Szeptemberben folytatódik a MuseumQuiz - három, öt fős csapatokat várnak

Szeptember 28-án újra jelentkezik a Museum Café és a Szent István Király Múzeum népszerű kocsmakvíze, a MuseumQuiz. A 3-5 fős csapatok ezúttal a háborúk világában merülhetnek el az est során.
2023.09.27. 13:18 |
Szeptemberben folytatódik a MuseumQuiz - három, öt fős csapatokat várnak

Szeptember 28-án, csütörtökön 19.30 órától folytatódik a MuseumQuiz, a Szent István Király Múzeum és a Museum Café népszerű kvízestje.

Az alkalomra ezúttal is 3-5 fős csapatokat várnak, akik értékes ajándékokért és a MuseumQuiz bajnoka címért szállhatnak harcba. A játék tematikája ezúttal komolyabb lesz, a játékosoknak a háborúk ismeretéről kell számot adniuk. A regisztráció ingyenes, az első helyezett csapat oklevélben és nyereményben részesül. Regisztrálni a rendezveny.regeszet@szikm.hu e-mail címen lehetséges, valamint a szabad helyek függvényében a helyszínen.

Fehérvári színes

 1. Karácsonyi fúvóskoncert

  Szeretettel várja a közönséget karácsonyi koncertjére a Székesfehérvári Fúvószenekar, 2023. december 17-én vasárnap 17 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba. Az esten a Hermann László Zeneiskola fúvószenekara és a Fehérvári Fúvószenekar játszik, vezényel Hámori János és Zsédely Tamás. 

  2023.12.05.
 2. Születésnapi köszöntő

  Örömteli családi ünnepség helyszíne volt a székesfehérvári Fuksz Istvánné otthona hétfőn. Kati nénit szerető családtagjai köszöntötték 90. születésnapja alkalmából. Székesfehérvár közössége nevében Mészáros Attila alpolgármester, önkormányzati képviselő üdvözölte az ünnepeltet, és nyújtotta át számára a város ajándékait és a miniszterelnöki emléklapot.

  2023.12.04.
 3. Állami gondozottak Mikulása

  Hetedik alkalommal szerveztek Mikulás-ünnepséget állami gondoskodásban élő gyerekek és értelmi fogyatékossággal élők számára hétfőn délután az Alba Regia Sportcsarnokban. A kezdeményezés egy magánjellegű összefogásnak köszönhetően, önkéntesek és családtagok közreműködésével valósul meg évről évre. A résztvevők ajándékot kaptak a Mikulástól és meglepetés sztárvendégként Essemm szórakoztatta őket.

  2023.12.04.
 4. Nyílt nap a Szent Imrében

  A székesfehérvári Szent Imre Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda tisztelettel és szeretettel várja az érdeklődőket a gimnáziumi képzést bemutató tanulói nyílt napra, valamint szülői tájékoztatóra december 7-én, illetve december 13-án.

  2023.12.04.