Már kérhető fűtés a távfűtéses lakásokban - jövő héten már hidegek lesznek az éjszakák

Szeptember 15-től kérhető a fűtés a távfűtéses lakásokban a közös képviselőkön, illetve a lakásszövetkezeten keresztül online formában a SZÉPHŐ Zrt-től. Jelenleg 170 lépcsőházban még tartanak a lakásfelújítások, ahol akkor indítható a szolgáltatás, ha újra feltöltötték vízzel a fűtésrendszert.
2021.09.20. 06:35 |

Ha a közös képviselő vagy a lakásszövetkezet kéri, elindulhat a hónap közepén a távfűtés a fehérvári lakásokban. A rendelkezésre állási időben a legkényelmesebb online formában jelezni a fűtési igényt a SZÉPHŐ Zrt. felé - mondta Szauter Ákos vezérigazgató. 

A hőközpontokban minden készen áll a fűtési szezon elindítására.

A SZÉPHŐ az online befizetések népszerűsítése érdekében új kampányt indított. Azok az ügyfelek, akik a csekkbefizetés helyett e-számlára váltanak szeptember, október hónapokban, részt vesznek egy játékban, közülük hetente kisorsolásra kerül egy nyertes, aki ajándékcsomagot, vagy ajándékutalványt kap. A fődíj egy szabadon felhasználható utalvány, amely beváltható az Accent Hotels lánc bármelyik szállodájában. A játék részletei megtalálhatók a www.szepho.hu oldalon.

Közélet

 1. A fehérvári híradó katonákat méltatták fegyvernemük napján

  A Himnusz dallamára vette kezdetét a Híradók és Elektronikai Szervezetek Napja alkalmából tartott állománygyűlés az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alakulatánál.

  2021.09.24.
 2. Közgyűlés - iskolák és óvodák felújításáról is döntött a képviselőtestület

  Közgyűlést tartott pénteken reggel Székesfehérvár képviselő-testülete. Döntés született arról, hogy a Várfalpark helyett a Petőfi parkba kerül az a játszótér, melyet a KÖFÉM jogutód cégei is támogatnak, a Várfalparkban pedig Fehérvár Virágoskertjét alakítják majd ki. Intézmények energetikai felújításáról is döntött a testület, továbbá arról, hogy a Vasvárit a jelenlegi helyén újítják fel, továbbá a Tóparti a Kodolányi felújításáról is döntés született.

  2021.09.24.
 3. Merre tovább Németország? – beszélgetés az MCC Székesfehérvári Képzési Központjában szeptember 30-án

  Újabb eseménnyel készül jövő héten az aktuális nemzetközi helyzet iránt érdeklődőknek az MCC Székesfehérvári Képzési Központja. Szeptember 30-án, csütörtökön 17 órától Merre tovább Németország? címmel szerveznek beszélgetést.

  2021.09.24.
 4. Fehérvár környékén 21 új csuklósbusz állt szolgálatba a helyközi járatokon

  Az elmúlt hetekben huszonegy darab MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós autóbusz kezdte meg szolgálatát a Volánbusznál. Hamarosan további hat darab Credobus Inovell 12 típusú szóló busz is érkezik a megye útjaira. 2018 óta összesen 82 új buszt állított forgalomba a Volánbusz Székesfehérvár környékén.

  2021.09.22.

Eseménynaptár

2021. Szeptember
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár