Szépen szerepeltek a Szondi asztaliteniszezői

Az NB I. Nyugati csoportjában, a 17. fordulóban, a harmadik helyen álló Honvéd Szondi asztalitenisz első csapata Budapestre látogatott, Postás SE csapatához. Ősszel a fehérváriak hazai pályán meggyőző játékkal könnyed sikert arattak a fővárosiak ellen. Így Jakab Gáborék megintcsak magabiztosan készülhettek arra, hogy megtartsák a tabellán elfoglalt bronzérmes pozíciót. 
2019.05.16. 15:17 |

Minden a számítások alapján alakult, a koronázó városiak 10:6-os sikert könyvelhettek el. Jakab Gábor 3/3, Both Levente 4/3, Domokos Győző 4/2, Engelmann Zsolt 3/1 illetve a Jakab-Engelmann páros győzőtt. Ezzel az újabb 3 pont begyűjtésével őrzi a csapat dobogó legalsó fokát. Az NB I.-ben 2 hét múlva rendezik meg az utolsó fordulót. Fehérvárra fog látogatni a Pécs harmadik csapata.

Az NB III. közép-dunántúli csoportjában immáron a 19. fordulót rendezték meg, és a Szondi második csapata Vértesszőlősre látogatott. A Komárom-esztergomi csapat a tabellán a harmadik helyet fogalalja el, a csata akár szoros is lehetett volna. Viszont a dr. Volsik Tibor, Slett József, Kovács Dávid alkotta trió most sem hibázott, nem találtak legyőzőre, így könnyedén 13:5-ös győzelmet arattak az ellenfél ellen. Az ifjú Horváth Tibor nagyszerű megmozdulásai nem voltak elegendőek, ahhoz, hogy meccset nyerjen, de a játék bíztató volt. Dr. Volsik Tibor 4/4, Slett József 4/4, Kovács Dávid 4/4 és a dr. Volsik-Slett páros. Hajrá Szondi!

Sport

 1. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 2. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 3. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.
 4. Május 24-én, pénteken lesz a Fehérvári Diáktanács sportnapja, 23-án a selejtezők

  A Székesfehérvári Diáktanács idén is megrendezi a városi diák sportnapot május 23-24-én, csütörtökön (selejtezők) és pénteken a Bregyó-közi Sportcentrumban. Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják kispályás foci (5+1 fős csapatok), streetball (3 fő), tollaslabda, asztalitenisz, frizbi és strandröplabda (6 fő) sportágakban. Jelentkezni lehet a diaktanacs@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak