Szépen szerepeltek a Szondi asztaliteniszezői

Az NB I. Nyugati csoportjában, a 17. fordulóban, a harmadik helyen álló Honvéd Szondi asztalitenisz első csapata Budapestre látogatott, Postás SE csapatához. Ősszel a fehérváriak hazai pályán meggyőző játékkal könnyed sikert arattak a fővárosiak ellen. Így Jakab Gáborék megintcsak magabiztosan készülhettek arra, hogy megtartsák a tabellán elfoglalt bronzérmes pozíciót. 
2019.05.16. 15:17 |

Minden a számítások alapján alakult, a koronázó városiak 10:6-os sikert könyvelhettek el. Jakab Gábor 3/3, Both Levente 4/3, Domokos Győző 4/2, Engelmann Zsolt 3/1 illetve a Jakab-Engelmann páros győzőtt. Ezzel az újabb 3 pont begyűjtésével őrzi a csapat dobogó legalsó fokát. Az NB I.-ben 2 hét múlva rendezik meg az utolsó fordulót. Fehérvárra fog látogatni a Pécs harmadik csapata.

Az NB III. közép-dunántúli csoportjában immáron a 19. fordulót rendezték meg, és a Szondi második csapata Vértesszőlősre látogatott. A Komárom-esztergomi csapat a tabellán a harmadik helyet fogalalja el, a csata akár szoros is lehetett volna. Viszont a dr. Volsik Tibor, Slett József, Kovács Dávid alkotta trió most sem hibázott, nem találtak legyőzőre, így könnyedén 13:5-ös győzelmet arattak az ellenfél ellen. Az ifjú Horváth Tibor nagyszerű megmozdulásai nem voltak elegendőek, ahhoz, hogy meccset nyerjen, de a játék bíztató volt. Dr. Volsik Tibor 4/4, Slett József 4/4, Kovács Dávid 4/4 és a dr. Volsik-Slett páros. Hajrá Szondi!

Sport

 1. A Paks otthonába látogat a bajnokságban eddig hibátlan MOL Fehérvár FC szombaton

  Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a MOL Fehérvár FC a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó augusztus 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik. Online jegyvásárlás itt lehetséges A felnőtt jegyek elővételben 1200 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 800 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.

  2019.08.19.
 2. Fél perc után hátrányban volt, de kiütötte a Diósgyőrt a Vidi

  Az első két bajnokiját megnyerő MOL Fehérvár a Diósgyőrt fogadta hazai pályán a harmadik fordulóban. Egy perc sem telt el, és hátrányban volt a Vidi, de hamar egyenlített, majd emberelőnybe került. A második félidőben hengereltek a piros-kékek, 5-1-es győzelmükkel őrzik hibátlan mérlegüket a bajnokságban. Armin Hodzic duplázott, és akárcsak Futács Márkó, négy gólnál jár a bajnokságban.

  2019.08.17.
 3. Kovács István hosszabbított és Vidi-győzelmet vár szombaton

  A Diósgyőr ellen folytathatja sorozatát az NB I-ben eddig hibátlan MOL Fehérvár. A borsodiak egy vereséggel és egy győzelemmel kezdték az idényt. A Vidivel jövő nyáron lejáró szerződését szerdán meghosszabbító Kovács István elégedett csapata bajnoki rajtjával.

  2019.08.16.
 4. A Diósgyőri VTK együttese látogat a MOL Aréna Sóstóba szombaton

  Az OTP Bank Liga 3. fordulójában ismét hazai környezetben, a MOL Aréna Sóstóban lép pályára a Vidi. Az ellenfél ezúttal a Diósgyőri VTK együttese lesz, a találkozó augusztus 17-én 19:30-kor kezdődik. A VidiShopban minden munkanap, a MOL Aréna Sóstó főpénztárban pedig hétfőn, szerdán és pénteken lehet belépőt váltani.

  2019.08.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak