Szép jelen, szép csillag, szép napunk támadt - adventi tárlat A Szabadművelődés Házában

December 5-én, csütörtökön 17 órakor nyílik meg a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-Dunántúli Regionális Társasága és A Szabadművelődés Háza adventi kiállítása “Szép jelen, szép csillag, szép napunk támadt” címmel. A kiállítást megnyitja: Landgráf Katalin textilművész – szövő, az MMA rendes tagja. Közreműködők: Tapodiné Pisch Anikó – ének, Tugyi István – zongora. 18 órától karácsonyfadísz és üdvözlőlap készítő workshopot tart a Játszótárs Játékkészítő Műhely.
2019.12.02. 11:24 |
A kiállítás megtekinthető 2020. január 5-ig, az intézmény nyitvatartási ideje alatt. A belépés díjtalan.

Kultúra

 1. Állatkerti történet - gyereknapi ajándék a Vörösmarty Színháztól

  Különleges ajándékkal készül gyereknapra a Vörösmarty Színház. Vasárnap reggel nyolc órától Facebook oldalukon online elérhetővé teszik a 2019/20-as évad egyik legsikeresebb gyerekelőadását, az Állatkerti történetet.

  2020.05.30.
 2. Fehérvári virágos pünkösd - nézze meg képeken milyen szép a Belváros

  Ha pünkösd, akkor virágok – a sokéves, szép hagyományt idén is megőrzi a város. A koronavírus-járvány okozta helyzetben kicsit másképp, de élvezhetjük a szépséges virágcsodák látványát a Fehérvári virágos pünkösd keretében. Nem lesz közös séta, és koncerteket sem hallgathatunk, de a város virágkötő mestereinek alkotásait idén is megcsodálhatjuk a hosszú hétvégén.

  2020.05.29.
 3. A félbeszakadt évad folytatásáról szól a következő szezon a Vörösmarty Színházban

  A koronavírus-járvány miatt "félbetört" évad folytatásáról szól majd a következő szezon a székesfehérvári Vörösmarty Színházban az intézmény igazgatója szerint.

  2020.05.29.
 4. Szoba Galéria - folytatódik a Köfém Művelődési Ház online tárlatainak sorozata

  Sörös Vera fazekas bemutatkozásával folytatódik a Köfém Művelődési Ház Szoba Galéria címmel indított sorozata. Az online kulturális összeállítással az intézmény kéthetente szerdán jelentkezik Facebook-oldalán. A következő rész június 3-án, szerdán 15 órától érhető majd el.

  2020.05.29.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2020. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V

Székesfehérvár Topotéka