Szemünk fénye - a gyerekek szeméről készült fotók díszítik a Mese-Vár óvoda falát

Tablóként mosolyognak a Mese-Vár Óvodás gyerekek szemeiről készült fotók az óvoda faláról. Szülők és gyermekeik együtt ragasztották a kis ovisok szemfotóit a bejárat melletti falszakaszra csütörtök délután.
2023.05.25. 22:02 |
Szemünk fénye - a gyerekek szeméről készült fotók díszítik a Mese-Vár óvoda falát

Csak egy szempár és egy monogram - ennyi szerepel azokon a fotókon, amiket csütörtök délután szülők és gyerekek közösen ragasztottak fel a Mese-Vár Óvoda falára. A mosolygós tekintetek tablóként gyűjtik össze az odajáró gyerekeket és ott dolgozó pedagógusokat.

A sok-sok mosolygó szempár az itt töltött boldog időt jelzi az érkezőknek - mondta el köszöntőjében Mészáros Attila alpolgármester a szülőknek, akik a képek felragasztása előtt egy kis énekes, mondókás, táncos műsorban is megcsodálhatták gyermekeiket.

Az eseményen ott volt Szemetiné Deák Barbara, a Hétpettyes Óvoda vezetője, Bereczkiné Sárvári Krisztina, a Mese-Vár Tagóvoda vezetője, valamint dr. Hátsági-Horváth Miklós, a fenntartó Aranyeső Alapítvány kuratóriumi elnöke és Mészáros Attila alpolgármester is. Az épület falára kikerült fotókat Juhász Boglárka fotóművész készítette. Az óvodát működtető Alapítvány nem előszőr indít fényképezéshez kapcsolódó projektet, tavaly tavasszal négy évszak képeit gyűjtötték össze amatőr fotósoktól, majd több kiállításon mutatták be a közönségnek.

Fehérvári színes

 1. Költözik a Jancsárkert Piac

  Parkoló- és zöldterület-építés miatt ideiglenesen picit arrébb – az úthoz közelebb – költözik jelenlegi helyéről a Jancsárkert Piac, valamint átmenetileg a parkolási lehetőség is megszűnik a területen. Az árusítás azonban folyamatos, a termelők várják a vásárlókat!

  2023.06.08.
 2. Varázslatos túrák

  Városnéző sétákra, fáklyás esti kirándulásokra, panorámabuszos és kisvonatos élményekre, valamint Székesfehérvár természetvédelmi területének, a Sóstónak a felfedezésére hívja 2023 nyarán a Tourinform Iroda a vendégeket. Külföldi, belföldi és fehérvári résztvevők ezrei távoztak elégedetten tavaly a garantált tourinformos programokról: idén is ez a cél!

  2023.06.08.
 3. Szárnyaltak a főnixesek

  Az idei félévben is bebizonyították a Főnix Rock and Roll SE növendékei, hogy az ország legjobbjaihoz tartoznak. Gyönyörű eredményekkel büszkélkedhetnek a fehérvári rockysok. Nagy boldogság, hogy ismét országos bajnokok öregbítették az egyesület és Székesfehérvár hírnevét - mondta Benedek Dóra az egyesület elnöke.

  2023.06.08.
 4. Gyereket a magasba!

  Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét, melyhez Székesfehérváron a SZÉNA Egyesület is csatlakozik. Idén flashmob formájában valósul meg a program, melynek üzenete, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!

  2023.06.08.