Székesfehérváron jubilálnak - elképesztő show-t ígér Superfight Series Hungary októberi gálája

Visszatér Székesfehérvárra Magyarország legnagyobb K-1 és Muaythai küzdősportgálája, a Superfight Series Hungary, amely a koronázóvárosban jubilál. Az október 1-jei gála már a 10. lesz a sorozat életében.
2022.09.22. 07:05 |
Székesfehérváron jubilálnak - elképesztő show-t ígér Superfight Series Hungary októberi gálája

A ring királyai visszatérnek a királyok városába

Magyarország jelenlegi legnagyobb küzdősportgálája, a Superfight Series Hungary Székesfehérváron jubilál, itt rendezik ugyanis a 2018-ban életre hívott sorozat tizedik gáláját.

„Tizenöt mérkőzéssel készülünk, ezek közül hat összecsapás is nemzetközi lesz. A legígéretesebb párharcoknak a férfiaknál Tóth Csaba, a nőknél pedig Nardelotti Ajsa mérkőzése tűnik. De igyekeztünk ismét olyan programot összeállítani, ami minden igényt kielégít” – mondta a társszervező, Botka István. A Prémium Média & Sport Management sportmenedzsere hozzátette, hogy "óriási utat jártunk be, és bátran merem mondani, Magyarország legnagyobb, folyamatosan működő küzdősportgálájává nőttük ki magunkat az évek alatt. Ehhez méltó estére készülünk Fehérváron is.” A szervezők telt házra számítanak az Alba Fehérvár kézilabdázóinak is otthon adó, így jól bejáratott helyszínnek számító KÖFÉM Sportcsarnokban.