Székesfehérvár a sportok városa - falfestő verseny lesz a Széna téri csarnoknál

Pénteken nyolc általános iskola csapatai dekorálják ki az új Széna téri Sportcsarnok falát. A Székesfehérvár a sportok városa című kezdeményezéssel a város nagy múltú egyesületeit népszerűsítik a gyerekek. A látványos programra minden sportbarátot szeretettel várnak.
2018.10.01. 11:02 |

Székesfehérvár a sportok városa – ezzel a címmel rendez falfestő versenyt október 5-én, pénteken 10 órától a Széna Téri Általános Iskola.

Egy igazi örömfestés szemtanúi lehetnek azok, akik napközben az új Sportcsarnok mellett megállnak majd egy időre: a kezdeményezésben résztvevő nyolc általános iskola tanulói ugyanis a csarnok speciálisan erre kialakított falát fogják dekorálni.

A téma nem lehet más, mint a sport: a rendezvénnyel a város nagy múltú egyesületeire hívják föl a figyelmet a gyerekek. A program 10 órakor kezdődik, az eredményhirdetést 15.30 órára tervezik a szervezők. Szakmai zsűri értékeli majd az alkotásokat, melyeket a Sportegyesületek képviselői jelképesen vesznek át a csapatoktól.

A rendezvényre – amely Székesfehérvár Önkormányzatának és a „Tanulás-Művelődés-Sport” Alapítványnak a támogatásával valósul meg – szeretettel várnak minden érdeklődő sportbarátot

Sport

 1. Egy arany, két ezüst, két bronz és egy ötödik helyezés a junior-ifi ökölvívó bajnokságról

  A Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztályának hat versenyzője indult az összevont országos junior-ifi ökölvívó bajnokságon, Debrecenben. Junior korcsoportban Nagy Evelin (57 kg) arany,-, Balogh Bálint (66 kg) bronz,- Németh Zsolt (70 kg) 5., és Tóth Adrián (75 kg), ezüst,- míg ifiben Major Milán (64 kg) bronz,- és Zsoldos Virág (+81 kg) ezüstérmet szerzett.

  2020.10.24.
 2. Elmarad a Hydro Fehérvár AV19 salzburgi és insbrucki hétvégi meccse is

  A Hydro Fehérvár AV19 hétvégi túrája elmarad, a két idegenbeli mérkőzést későbbi időpontban rendezik meg - tájékoztatott a klub honlapja.

  2020.10.22.
 3. A Mezőkövesd otthonába látogat vasárnap a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC vendége lesz a Vidi, a találkozó október 25-én, vasárnap 17 órakor kezdődik. A jegyek ára elővételben, csütörtök 17:30-ig a VidiShopban és online egységesen 1100 ft-ba kerül, míg a helyszínen a meccs napján 1600 ft-ért lehet belépőt váltani.

  2020.10.22.
 4. Fehérvári sikerekkel kezdődött az összevont junior-ifi ökölvívó országos bajnokság

  A Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztályának hat versenyzője indult az összevont országos junior-ifi ökölvívó bajnokságon, junior korcsoportban Nagy Evelin (57 kg), Balogh Bálint (66 kg), Németh Zsolt (70 kg) és Tóth Adrián (75 kg), míg ifiben Major Milán (64 kg) és Zsoldos Virág (+81 kg) kezdte meg a több napos versenyt.

  2020.10.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak