Steak mámor - egyedülálló húsüzlet nyílt Székesfehérváron

Böllér Boutique néven nyílt meg Fehérvár első steakshop-kioskja a Jancsárkert Piac szomszédságában. A gyönyörű magyar és külföldi húsokat kínáló boltból a vásárlók nem csak kedvenc steakjeiket vihetik haza, hanem megkóstolhatják a régi idők hentesüzleteinek klasszikus kínálatát is, a frissen sütött pecsenyehúsokat és kolbászokat. 
2020.12.16. 19:12 |

A bolt megnyitóján a tulajdonos, ötletgazda Tőkés Dániel mutatta be az egyedülálló hentesüzlet kínálatát.

Egy új vállalkozás elindításához minden esetben nagy elhatározásra és bátorságra van szükség, hatványozottan igaz ez most, a koronavírus-járvány alatt. Tőkés Dániel mégis álmodott egy nagyot és belevágott, a mai napon pedig végre megnyitotta a steakshop-kioskját.

A Böllér Boutique névre keresztelt prémium hentesüzlet ezentúl a Jancsárkert Piac szomszédságában kínál magas minőségű, friss magyar és külföldi marha, borjú, bárány, sertés húsokat egészben vagy, akár igény szerint szeletelve és adagonként vákumozva. Sőt – egyelőre a járvány miatt csak elvitelre – a vásárlók megkóstolhatják a régi hentesboltok hangulatát idéző klasszikus frissensülteket is, egy csipetnyi fiatalos csavarral.

„Steak rajongóként régi álmom és vágyam volt egy ilyen üzlet megnyitása, és a visszajelzések alapján azt gondolom, hogy a fehérváriak is nagyon vágytak arra, hogy helyben tudjanak olyan húsokat vásárolni, amelyek eddig a városban nem feltétlenül voltak beszerezhetők.” – kezdte gondolatait Tőkés Dániel, a Böllér Boutique ötletgazdája.

A tulajdonos elmondta, hogy a gyönyörű húsokat frissen vásárolja, és missziójának érzi, hogy a külföldi neves és különlegesen vágott húsok mellett a kiváló minőségű magyar marhahúsokkal is megismertesse vásárlóit. „Volt szerencsém megállapodni már egy Debrecen melletti tenyésztővel, akitől az érlelt magyartarkát vesszük, és tárgyalok már egy báránytenyésztővel is. Mindenek előtt törekedni fogunk a minőségre, csak friss húsokat árulunk, amelyeket igény szerint természetesen szeletelünk és vákumozunk a vevőknek, ezzel is megőrizzük a nemes húsok aromáját és meghosszabbítjuk az eltarthatóságát.”

A hiánypótló fehérvári vállalkozás elindításához dr. Cser-Palkovics András is gratulált: „Rendhagyó ez az alkalom, hiszen egy új dolog jön létre a városban. Rendhagyó, mert egy kisvállalkozást segítő programon keresztül a város is tudta támogatni az elindulást, és rendhagyó azért is, mert ebben a rendkívül nehéz gazdasági helyzetben nyitott meg ez az új vállalkozás.

Ez az üzlet talán éppen ezért azt is üzeni, hogy egyszer túl leszünk ezen a mostani rendkívüli helyzeten, és utána igenis visszatérhetünk a rendes kerékvágásba: újra barátainkkal, jó társaságban finom ételeket fogyaszthatunk. Addig is arra buzdítok mindenkit, hogy éljenek a rendelések lehetőségével, támogassák ily módon is a helyi vállalkozásokat. A Böllér Boutique csapatának sok sikert és elégedett, visszatérő vásárlót kívánok!” – zárta köszöntjét Székesfehérvár polgármestere.

Gazdaság

 1. Nyolcvanéves múltra tekint vissza a fehérvári kerékgyártás

  Jubileumot ünnepel az Alcoa-Köfém jogutódja, a Howmet-Köfém Kft. Az egyes gyáregységeknek is kerek évfordulója van az idén. A nagy múltú cég a munkavállalóit és a lakosságot érintő programsorozattal készül ebben az évben.

  2021.01.21.
 2. Fehérvári turizmus 2020-ban - itt vannak az első adatok a koronavírus hatásairól

  Mintegy 73.793 vendégéjszakát regisztráltak Székesfehérvár kereskedelmi szálláshelyein 2020-ban. Mint a legtöbb magyar városban, úgy Fehérváron is erősen érződik a turizmusban a koronavírus hatása, a forgalom az előző évhez képest 47%-os volt.

  2021.01.19.
 3. Ifjúsági Tudományos Verseny - száz többletpont jár a dobogósoknak

  Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a húsz év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt, az első fordulóra 140 projektötlet érkezett. A 30. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen legjobban szereplő fiatalok ösztöndíjban részesülnek, a dobogós helyezettek pedig 100 plusz pontot is kapnak a felsőoktatási felvételin.

  2021.01.19.
 4. Milliárdos japán beruházások - fejleszt a fehérvári DENSO is

  Három japán vállalat összesen 6,5 milliárd forint összegű autóipari beruházást hajt végre Magyarországon, ehhez a kormány 2 milliárd forint támogatást biztosít - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten. A székesfehérvári DENSO Manufacturing Hungary mellett a biatorbágyi Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft., és az esztergomi Diamond Electric Hungary Kft. is fejleszt.

  2021.01.12.
 1. Február 10-ig pályázhatnak a vállalkozások a Magyar Innovációs Nagydíjra

  29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot a Magyar Innovációs Szövetség az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával.

  2021.01.05.
 2. Mérséklődött az ingatlanok rohamos drágulása Székesfehérváron is

  Idén egyre gyorsuló ütemben mérséklődött az ingatlanok drágulása, helyenként még csökkentek is az árak - derül ki az OTP Ingatlanpont összesítéséből. Bár a drágulás lassult, ennek ellenére a székesfehérvári ingatlanok négyzetméter átlagára is átlépte idén a 400 ezer forintos határt.

  2020.12.27.
 3. Stabil évet zárt a VIDEOTON 2020-ban - hétezer főt foglalkoztat a vállalatcsoport

  A 2020-as év rendkívüli kihívásai ellenére várhatóan kiegyensúlyozott évet zár a VIDEOTON: a közel 7000 főt foglalkoztató a vállalatcsoport árbevétele valamennyivel a 2019-es szint felett fog realizálódni, és új üzletek tekintetében még kedvezőbbek a kilátások, mint tavaly ilyenkor.

  2020.12.23.
 4. A Videoton Autóelektronika beruházását is támogatja a kormány

   Négy magyar vállalat - köztük a székesfehérvári Videoton Autóelektronika - támogatásával 8,7 milliárd forintnyi beruházáshoz járul hozzá a kormány - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter. Az állami támogatás a fejlesztéseken túl 3200 munkahely megtartását és 300 új állás megteremtését is segíti.

  2020.12.18.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár