Sportos, játékos táborba várja a gyerekeket a Videoton Baráti Kör Egyesület

Három turnusból álló nyári tábort szervez a Videoton Baráti Kör Egyesület. Sportos, játékos programokkal várják a focizni, mozogni szerető gyerekeket júniusban és júliusban a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.
2021.06.11. 13:44 |

Számháború, csocsó bajnokság, vízipisztoly csata, kirándulás, strandolás, csónakázás, kincskeresés, stadion- és tanösvény-látogatás – többek között ezekkel a programokkal várják a mozogni, sportolni szerető gyerekeket a Videoton Baráti Kör Egyesület nyári táboraiban.

A résztvevők betekintést nyerhetnek az élsportolók, a szurkolók, a box és a tánc világába is, illetve minden turnusba érkezik meglepetés vendég. Az időjárás függvényében és táboronként a programok eltérhetnek.

A turnusok június 21-25-e, június 28. és július 2., valamint július 5-10-e között lesznek, a programokat a VBKE edző pedagógusai vezetik. Érdeklődni és jelentkezni lehet a videotonbke@gmail.com e-mail címen.

Sport

 1. Remekeltek a Kiskút Tenisz Klub fiataljai a vidékbajnokságon

  Balatonbogláron zajlik a teniszezők vidékbajnoksága. A székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub korosztályos tehetségei alaposan kitettek magukért az első héten, hiszen egyéniben, párosban és csapatban is érmeket, köztük nem egy aranyat is szereztek.

  2021.06.23.
 2. Vérteskozma-teljesítménytúrák július 3-án - kizárólag online lehet nevezni június 30-ig

  2021-ben július 3-án szervezik a hagyományos Vérteskozma-teljesítménytúrákat. A természetjárók 10, 20 vagy 30 km-t gyalogolhatnak, nevezni online lehet a Vértes Meteor TSE oldalán keresztül június 30-ig.

  2021.06.22.
 3. Érmek Egerből - Tóth Adrián jegyet váltott a georgiai junior ökölvívó Európa-bajnokságra

  Teljes nemesfém-kollekcióval tértek haza Egerből, az Utánpótlás Magyar Kupáról (korábban Diákolimpia) a Fehérvár Küzdősport SE Ökölvívó Szakosztályának fiataljai; Tóth Adrián (junior,75 kg) arany,- Frank Dominik (serdülő, 48 kg) ezüst,- Hippeller Panna (junior, 57 kg) bronzérmet szerzett. A megmérettetésen 217 serdülő (13-14 év) és junior (15-16 év) korú versenyző vett részt.

  2021.06.22.
 4. Rácz Lajos olimpiai ezüstérmes várja kedden a futókat a Haleszban

  Kedden kezdődnek a Székesfehérvári Futók Köre díjmentes foglalkozásai és futáspróbái a Haleszban. Az első alkalom díszvendége Rácz Lajos olimpiai ezüstérmes birkózó lesz, aki a Honvéd SE szakembereivel együtt ad segítséget és tanácsot az amatőr futóknak.

  2021.06.21.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak