Sportnapot tartottak a Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolában

 Az utolsó tanítási napon a fehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközép- iskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
2014.06.18. 16:35 |
Az utolsó tanítási napon a Székesfehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
KÉPGALÉRIA a sportnapról
 A programon résztvevőket több érdekességgel is várták a szervezők: megnézhették Hujber Ildikó karate edző és tanítványai ütés-és rúgástechnikai és kata gyakorlatait (Rikaizen SKE). Horgos Attila és Horgos Máté testvérpár triál zsonglőrködés után (az érzékenyebb idegzetűek elborzasztására) a pályára fekvő vállalkozó szellemű tanulókat ugratta át. Nagy népszerűségnek örvendett Ódor Attila edző és tanítványai látványos utcai húzódzkodás (street workout) mutatványa, Pál Tibor amerikai fociedző és csapata (Fehérvár Enthroners), a Knitlhoffer László vezette Kutyaképző Sportegyesület szereplése, s a „helyi nevezetességek” részvétele: Barzsó Alexander 13. A osztályos tanuló (szkanderbajnok), Lőrincz-Cseke Edvárd 11. A osztályos tanuló (néptánc).
 A nézelődés, csodálkozás után az osztályok összemérhették tudásukat, mert az eddigi szereplők ügyességi feladatokat adtak a csapatoknak. Volt célba dobás, erőpróba, karate mozdulatsor tanulás, fekvőtámasz, húzódzkodás, kerékpáros ügyességi feladat, csapásolás… - mindez akadályverseny formában, pontokért.
 Nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásaként az eredményhirdetésen a 9.E osztály kapta meg „Az iskola legsportosabb osztálya” kitüntető címet és a jutalmakat, de mindenki győztesként távozhatott a rengeteg kalóriával szemben…

Sport

 1. POLAR Futóklub Székesfehérváron kéthetente csütörtökön várják a futókat

  A világ piacvezető edzésdiagnosztikai, pulzus- és teljesítménymérő berendezéseket, órákat gyártó cége által támogatott közösség Székesfehérváron a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központban tartott ingyenes edzésekre várja ezentúl kéthetente csütörtökön a futás szerelmeseit és mindazokat, akik szeretnének jobban megismerkedni a sportág rejtelmeivel.

  2019.02.21.
 2. A Fehérvár Karate Akadémia versenyzője, Dezső Kata ezüstérmet szerzett az ob-n

  Tata városa adott otthont a kyokushin karate Magyar Bajnokságnak küzdelem és formagyakorlat versenyszámokban. Ez a rendezvény, mint a neve is mutatja, a legrangosabb verseny a felnőtt korosztály számára hazánkban. Idén is a honi kyokushin harcosok színe-java gyűlt össze a Güntner Arénában, ahol 10 magyarországi stílusszervezet 37 klubjának 87 versenyzője mérkőzött meg a bajnoki címekért.

  2019.02.21.
 3. Bejárható Magyarország - leendő vízitúra-vezetők a Csónakázó-tavon

  A hétvégén, egészen pontosan szombaton 15:45-kor Székesfehérváron, a Vitál Club sportáruház mögötti előadóteremben várják a leendő vízitúra-vezetőket. Az elméleti oktatás mellett természetesen szerepet kap majd a gyakorlati képzés is, melynek helyszíne a Csónakázó-tó lesz. 

  2019.02.21.
 4. Egygólos előnnyel várhatja a MOL Vidi a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját

  A Taksony ellen temérdek támadást vezetett a MOL Vidi, de végül csak egyetlen lövés akadt be az NBIII-as együttes hálójába. Összesen közel harmincszor lőttek kapura a piros-kékek, de csak második félidő végéhez közeledve, a csereként beállt Hodzic révén született gól.

  2019.02.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak