Sportnapot tartottak a Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolában

 Az utolsó tanítási napon a fehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközép- iskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
2014.06.18. 16:35 |
Az utolsó tanítási napon a Székesfehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
KÉPGALÉRIA a sportnapról
 A programon résztvevőket több érdekességgel is várták a szervezők: megnézhették Hujber Ildikó karate edző és tanítványai ütés-és rúgástechnikai és kata gyakorlatait (Rikaizen SKE). Horgos Attila és Horgos Máté testvérpár triál zsonglőrködés után (az érzékenyebb idegzetűek elborzasztására) a pályára fekvő vállalkozó szellemű tanulókat ugratta át. Nagy népszerűségnek örvendett Ódor Attila edző és tanítványai látványos utcai húzódzkodás (street workout) mutatványa, Pál Tibor amerikai fociedző és csapata (Fehérvár Enthroners), a Knitlhoffer László vezette Kutyaképző Sportegyesület szereplése, s a „helyi nevezetességek” részvétele: Barzsó Alexander 13. A osztályos tanuló (szkanderbajnok), Lőrincz-Cseke Edvárd 11. A osztályos tanuló (néptánc).
 A nézelődés, csodálkozás után az osztályok összemérhették tudásukat, mert az eddigi szereplők ügyességi feladatokat adtak a csapatoknak. Volt célba dobás, erőpróba, karate mozdulatsor tanulás, fekvőtámasz, húzódzkodás, kerékpáros ügyességi feladat, csapásolás… - mindez akadályverseny formában, pontokért.
 Nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásaként az eredményhirdetésen a 9.E osztály kapta meg „Az iskola legsportosabb osztálya” kitüntető címet és a jutalmakat, de mindenki győztesként távozhatott a rengeteg kalóriával szemben…

Sport

 1. November 21-én stadionavató és nyitómérkőzés lesz a Sóstói Stadionban

  Hétfőn aláírásra került az a két megállapodás – egy állandó bérletről szóló szerződés és egy eseti használatról szóló keretszerződés –, amelyek értelmében a Fehérvár FC Kft. bérbe veszi a Sóstói Stadion sport-, és irodai célú részeit Székesfehérvár Önkormányzatától. A létrejött együttműködés a város számára is előnyös, hiszen a klub az üzemeltetési költségek jelentős részét bérleti díj formájában fizeti meg. November 21-én 17.15 órától az avató, 19 órától pedig a nyitómérkőzés lesz a stadionban.

  2018.11.12.
 2. Veretlenül menetel a MÁV Előre női röplabda csapata

  Újabb bajnoki győzelmet ért el a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Sziládi Viktóriáék a Balatonfüredet verték. Az NB I-es férfi csapat a Pénzügyőrnél vendégeskedett hétvégén, játszmát nyert, de kikapott.

  2018.11.12.
 3. Családi nap az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián

  Második alkalommal várta utánpótlás játékosait és szüleiket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a Fehérvár AV19 All Star Napra, ahol a jeges és jégen kívüli izgalmas ügyességi feladatok mellett ismeretterjesztő, érdekes előadásokkal és All Star-gálamérkőzéssel is készültek a résztvevőknek. Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok felszereléseket is gyűjtöttek a Csíkszentimrei Sasok számára, melyeket decemberben adnak majd át a székelyföldi egyesületnek.

  2018.11.11.
 4. Mezőkövesden nem ment a Vidinek, ismét visszaütött a fáradtság

  Nincs megállás, három nappal az EL-ben szerzett győzelem után újra bajnokit játszott a MOL Vidi, ezúttal Mezőkövesden. Nem voltak frissek a több alapembert pihentető fehérváriak, az első félidőben nem született gól. A másodikban pedig a hazaiak találtak be egy kontrából, így elszenvedte harmadik vereségét a bajnokságban a Vidi.

  2018.11.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak