Sportnapot tartottak a Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolában

 Az utolsó tanítási napon a fehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközép- iskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
2014.06.18. 16:35 |
Az utolsó tanítási napon a Székesfehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
KÉPGALÉRIA a sportnapról
 A programon résztvevőket több érdekességgel is várták a szervezők: megnézhették Hujber Ildikó karate edző és tanítványai ütés-és rúgástechnikai és kata gyakorlatait (Rikaizen SKE). Horgos Attila és Horgos Máté testvérpár triál zsonglőrködés után (az érzékenyebb idegzetűek elborzasztására) a pályára fekvő vállalkozó szellemű tanulókat ugratta át. Nagy népszerűségnek örvendett Ódor Attila edző és tanítványai látványos utcai húzódzkodás (street workout) mutatványa, Pál Tibor amerikai fociedző és csapata (Fehérvár Enthroners), a Knitlhoffer László vezette Kutyaképző Sportegyesület szereplése, s a „helyi nevezetességek” részvétele: Barzsó Alexander 13. A osztályos tanuló (szkanderbajnok), Lőrincz-Cseke Edvárd 11. A osztályos tanuló (néptánc).
 A nézelődés, csodálkozás után az osztályok összemérhették tudásukat, mert az eddigi szereplők ügyességi feladatokat adtak a csapatoknak. Volt célba dobás, erőpróba, karate mozdulatsor tanulás, fekvőtámasz, húzódzkodás, kerékpáros ügyességi feladat, csapásolás… - mindez akadályverseny formában, pontokért.
 Nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásaként az eredményhirdetésen a 9.E osztály kapta meg „Az iskola legsportosabb osztálya” kitüntető címet és a jutalmakat, de mindenki győztesként távozhatott a rengeteg kalóriával szemben…

Sport

 1. Megfelelni a kihívásnak – idén is sokan fognak mozogni Fehérváron

  Challenge Day, vagyis A Kihívás Napja – kanadai eredetű, itthon a Magyar Szabadiősport Szövetség által felügyelt egynapos tömeges sportolás, mozgás. Az esemény, amelyen minden város bizonyíthatja, mennyire sportosan élnek lakói. Székesfehérvár hagyományosan aktív a versenyben, így lesz ez jövő szerdán is.

  2018.05.24.
 2. Kikapott az Alba Fehérvár KC az utolsó bajnokin, de így is nyolcadik helyen zárta a szezont

  Ugyan a Dunaújváros három góllal felülmúlta a fehérváriakat, de az MTK Debrecen felett aratott győzelmének köszönhetően az Alba a nyolcadik helyen zárta a női kézilabda NBI 2017/18-as szezonját .A fehérváriak helytálltak a szomszédvárban, de a bravúr ezúttal elmaradt. Dunaújváros – Alba Fehérvár KC 30-27 (16-13)

  2018.05.23.
 3. Zack Phillips a Fehérvár AV19 legújabb igazolása

  A 25 éves támadót, Zack Phillips-t 2011-ben első körben draftolta a Minnesota Wild, legutóbbi szezonjában pedig a brit bajnokságban szerepelt, a következőben pedig majd Székesfehérváron riogatja az ellenfelek kapusait.

  2018.05.23.
 4. Több száz fiatalt mozgatott meg a Székesfehérvári Diáktanács Sportnapja

  Az idén hétéves fennállását ünneplő Székesfehérvári Diáktanács harmadszor hívta sportnapra a város fiataljait azzal a céllal, hogy minél inkább összekovácsolja a város ifjúságát és népszerűsítse az egészséges, sportos életmódot. Szerdán a Bregyó-közi Sportcentrumban több sportágban, így kispályás fociban, streetballban, strandröplabdában és pingpongban is próbára tehette ügyességét a fehérvári diákság.

  2018.05.23.

Hetedhét Játékfesztivál

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak