Sportnapot tartottak a Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolában

 Az utolsó tanítási napon a fehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközép- iskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
2014.06.18. 16:35 |
Az utolsó tanítási napon a Székesfehérvári Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola diákjai „Az iskola legsportosabb osztálya” címért vetélkedtek. A Rendőrségi, katasztrófavédelmi, egészségügyi bemutatókon túl több látványosságban lehetett része a diákságnak. Ezen kívül nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásakor végül a 9. E osztály nyerte el „Az iskola legsportosabb osztálya” elismerést.
KÉPGALÉRIA a sportnapról
 A programon résztvevőket több érdekességgel is várták a szervezők: megnézhették Hujber Ildikó karate edző és tanítványai ütés-és rúgástechnikai és kata gyakorlatait (Rikaizen SKE). Horgos Attila és Horgos Máté testvérpár triál zsonglőrködés után (az érzékenyebb idegzetűek elborzasztására) a pályára fekvő vállalkozó szellemű tanulókat ugratta át. Nagy népszerűségnek örvendett Ódor Attila edző és tanítványai látványos utcai húzódzkodás (street workout) mutatványa, Pál Tibor amerikai fociedző és csapata (Fehérvár Enthroners), a Knitlhoffer László vezette Kutyaképző Sportegyesület szereplése, s a „helyi nevezetességek” részvétele: Barzsó Alexander 13. A osztályos tanuló (szkanderbajnok), Lőrincz-Cseke Edvárd 11. A osztályos tanuló (néptánc).
 A nézelődés, csodálkozás után az osztályok összemérhették tudásukat, mert az eddigi szereplők ügyességi feladatokat adtak a csapatoknak. Volt célba dobás, erőpróba, karate mozdulatsor tanulás, fekvőtámasz, húzódzkodás, kerékpáros ügyességi feladat, csapásolás… - mindez akadályverseny formában, pontokért.
 Nem maradhatott el a sportnapról az egészséges reggeli készítés, a focibajnokság és a főzés sem. A nap zárásaként az eredményhirdetésen a 9.E osztály kapta meg „Az iskola legsportosabb osztálya” kitüntető címet és a jutalmakat, de mindenki győztesként távozhatott a rengeteg kalóriával szemben…

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak