Sport és Branding - A Fiatal Vállalkozók Hetének eseménye Székesfehérváron

A Fiatal Vállalkozók Hete egy izgalmas és informatív rendezvény, amelynek keretében vállalkozók, kezdő vállalkozók és érdeklődők kapnak lehetőséget mélyebben belelátni a vállalkozások rejtelmeibe, előadásokon inspirálódni, valamint egyes témakörökben tudásukat fejleszteni.
2023.11.15. 08:28 |
Sport és Branding - A Fiatal Vállalkozók Hetének eseménye Székesfehérváron

Székesfehérváron került megrendezésre, a "Sport és Branding" témakörére fókuszáló előadói est. Az eseményre az Alba Regia Sportcsarnok VIP termében került sor november 15-én, szerdán.

Ifj. Tóth György a Career Brand Management tulajdonosa elmondta, hogy az esemény célja, hogy segítse a fiatal vállalkozókat abban, hogy jelen előadás alkalmával megértsék a sport és a márkaépítés közötti kapcsolatot, valamint, hogy hogyan lehet hatékonyan ezen kapcsolatokat a vállalkozások ismertségének és elismertségének növelésére. Éppen ezért olyan vendégeket hívott, akik a sportéletben aktívan részt vesznek vagy a sport szerves részét képezik és döntéshozók.

Minden olyan érdeklődőt várnak a programon, akik szeretnék bővíteni tudásukat, új információkkal szeretnének gazdagodni továbbá úgy gondolják, hogy a sport szellemisége és a sportolók teljesítménye felé nyitnának vállalkozásukkal.

Gazdaság

 1. Átadták a legnagyobb csarnokot

  Az Alba-Zöchling Kft. a cég történetének legnagyobb összegű beruházásában 3 milliárd forintból építette fel új raktárcsarnokát. Az új épületet szerdán délután ünnepélyes keretek között avatták fel. Az alkalommal bejelentették, hogy Cserta János alapító-tulajdonos helyét fia, Cserta Róbert veszi át a cégvezetésben.

  2023.12.06.
 2. Újabb csekk a Vasvárinak

  A Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium és az Howmet-Köfém Kft. együttműködése eredményeként ebben az évben is 20 ezer dolláros – közel 7 millió forintos – támogatásban részesítette a STEM természettudományos, műszaki és mérnöki pályák felé orientáló iskolai projektet a vállalat Alapítványa.

  2023.12.06.
 3. Bővít a Howmet-Köfém

  Új gyárcsarnokot épít és jelentősen bővíti kapacitását a Howmet-Köfém Kft. Székesfehérváron. Az új egységben a gyár által hazánkban kifejlesztett, „Dura Bright” bevonattal ellátott keréktárcsákat fogják gyártani, melyek könnyen tisztíthatóak, így felhasználóbarátok. A 17 milliárd forintos beruházást 5 milliárd forinttal támogatja Magyarország kormánya – hangsúlyozta a keddi alapkőletételen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  2023.12.05.
 4. Óbudai nyílt napok

  Két nyílt napot szerveznek az Óbudai Egyetem székesfehérvári képzéseinek a bemutatására december 11-én, illetve 2024 január 15-én. Az alkalmakon lehetőséget biztosítanak az egyetem duális partnereinek is a kitelepülésre, illetve a tájékoztatók mellett, bemutatják a legújabb laborokat is.

  2023.12.04.