Sorrendmódosítás július 12-ig - idén duplázott a Kodolányi

2023. július 12-ig átgondolhatják és módosíthatják a 2023-as általános felvételi eljárásban résztvevők a jelentkezéseik sorrendjét. A Kodolányi János Egyetemre idén dupla annyian jelentkeztek, mint tavaly. A jelenlegi és korábbi hallgatók a rugalmasságot, a jó hangulatot és az oktatás színvonalát tartják az intézmény fő erősségeinek.
2023.06.08. 09:58 |
Sorrendmódosítás július 12-ig - idén duplázott a Kodolányi

A változtatásra csupán egyszer van lehetőség, amit a felvi.hu-n belül, a „Sorrendmódosítás” menüben lehet megtenni.

Kizárólag a már korábban megjelölt intézmények és képzések, valamint azok finanszírozási formája variálható, új hozzáadására nincs lehetőség. 

A Kodolányi János Egyetemen – Magyarország elsők között alapított magánegyetemén – partnerként tekint a hallgatókra, nem csak egy Neptun kódként. Odafigyelnek a hallgatóikra, segítséget biztosítanak egyéni céljaik elérésére, arra törekszenek, hogy a diploma megszerzéséig vezető út élményekkel, a közösségben eltöltött feledhetetlen pillanatokkal legyen kikövezve. Hisznek benne, hogy egy inspiráló, barátságos, stresszmentes közegre és a gyakorlatba könnyen átvezethető tudásra egyaránt szükség van ahhoz, hogy motivált, gondolkodó, emberi és piaci szempontból egyaránt értékes diplomásokat adhassanak a világnak.

A KJE 3 helyszínen, 12 alap- és 5 mesterszakkal, szakirányú továbbképzésekkel, továbbá akkreditált általános- valamint gazdasági nyelvvizsga lehetőségekkel vár mindenkit.

Szerintük az egyetem feladata nem csupán az, hogy a diplomáig elkísérje a hallgatókat, hanem az, hogy felkészítse az életre, és megtartó közösségként akár a későbbiekben is része legyen a mindennapjaiknak. Ezt a célt szolgálja karriertámogatás, illetve azok a céges együttműködések, amelyek már az egyetemi évek alatt munkalehetőséget kínálnak hallgatóinknak.

Dr. Szabó Péter, az egyetem rektora szerint a „Leghitelesebben mégis a 33 ezer diplomásunk nyomán született eredmények igazolnak minket. A volt kodolányisokból kétszer többen lettek sikeres vállalkozók, mint a hazai felsőoktatás más intézményeinek átlaga, és a nálunk végzett hallgatók átlag felett sikeresek a nemzetközi munkaerőpiacon is.”