Jól szerepeltek a fehérvári rögbi utánpótlás csapatok a hétvégi felvidéki teremtornán

A Terem Rögbi Országos Bajnokság harmadik fordulójában, a felvidéki Párkányban szerepeltek hétvégén a Fehérvár Rugby Club által felkészített iskolai csapatok, akik a február 23-i záróforduló előtt nagyszerű eredményeket értek el.
2019.02.18. 08:02 |

Jelentős a fehérvári fölény az tíz évesek korosztályában, szintén tartják a dobogós helyezésüket a Táncsics Mihály Általános Iskola lányai. A tizennégy esztendősek viadalában az István Király Általános Iskola is felkapaszkodhat még a dobogóra a zárófordulót követően.

Eredmények:

U10

I. Nádasdy Ferenc Általános Iskola, Nádasdladány
II. Táncsics Mihály Általános Iskola, Székesfehérvár
III. Csanádi Imre Általános Iskola, Zámoly
IV. Fehérvár Rugby Club, Székesfehérvár

U12

III. Táncsics Mihály Általános Iskola Székesfehérvár (lányok)

U14

IV. István Király Általános Iskola, Székesfehérvár

Fotó: Szűcs István Róbert

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak