Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. Nagyot küzdöttek, de végül kikaptak az MTK-tól a fehérvári lányok

  Két győztes mérkőzés után vesztesen hagyta el a pályát az MTK elleni rangadón a Kiskút Tenisz Klub női csapata a női Szuperligában. A székesfehérvári együttes esélye a folytatásban az aranyra csekély, de a hátralévő két fordulóban mindent elkövetnek majd az ezüstérem megszerzéséért.

  2020.07.06.
 2. Már nem Joan Carrillo a MOL Fehérvár vezetőedzője

  Szerződést bontott katalán vezetőedzőjével a bajnokság második helyén végzett fehérvári labdarúgócsapat vezetősége. Joan Carrillo kicsit több mint hét hónapig ült a MOL Fehérvár kispadján.

  2020.07.06.
 3. Kiss Dávid a Hydro Fehérvár AV19 másodedzője

  Ismét lesz magyar szakember az ICE-csapat edzői stábjában. Kiss Dávid kinevezése mérföldkő a klub életében, hiszen 2020-ban első alkalommal lesz olyan magyar edző a gárda stábjának állandó tagja, aki játékos korában az osztrák bajnokságban szereplő együttesben jégre lépett.

  2020.07.06.
 4. Fiatal fehérvári ökölvívók vitézkedtek a hétvégén Győrben

  Hétvégén az Arnold Boxing Team növendékei nemzetközi edző kesztyűzésen mérették meg magukat Győrben, ahol tizenkét magyar és osztrák egyesület csaknem száz ökölvívója vett részt. Turós Arnold, edző vezetésével öt fehérvári fiatal vett részt az eseményen; Tóth Adrián, Horváth Erik, Bélik Martin, Frank Dominik és Zsoldos Virág. Mindegyikük jól teljesített, értékes tapasztalatokkal tértek haza.

  2020.07.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak