Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. Már nem Hannu Järvenpää a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője

  Az előző napi közlemény után kedden személyi döntésekkel is jelezte a Fehérvár AV19 SC vezetősége, hogy elégedetlen a jégkorongcsapat szereplésével. A mendzsment megköszönte Hannu Järvenpää vezetőedző munkáját, a finn szakember utódja eddigi segítője, Antti Karhula lesz.

  2020.01.21.
 2. "Nem mehetünk el szó nélkül a hétvégén történtek mellett"

  Miután a Hydro Fehérvár AV19 kikapott a Magyar Kupa döntőjében, a klub vezetősége közleményben tudatta, hogy elfogadhatatlannak tartja a Miskolcon tapasztalt hozzáállást. Egyelőre nem tudni, lesznek-e személyi következményei az EBEL-középszakasza előtt a meglehetősen hullámzó teljesítménynek.

  2020.01.21.
 3. Megtört a jég - MÁV Előre-BERICAP győzelem a megyei rangadón

  3:2-re legyőzte a MÁV Előre-BERICAP a Dunaferr SE-t, a férfi röplabda NB I Liga alapszakasz II második körében. A házigazdák kétszer is hátrányba kerültek, de mindkétszer felálltak. A mérkőzésen debütált a MÁV új igazolása, a brazil átló, Renan Salton.

  2020.01.19.
 4. A Ferencvárosé a Magyar Kupa, hatot kaptak a döntőben a fehérváriak

  Meglepetésre az Erste Liga címvédője, a Ferencváros nyert a jégkorong Magyar Kupát, miután a döntőbe legyőzte a Hydro Fehérvár AV19-et. A magyar EBEL-csapat vezetett, majd többször egyenlített, de a hajrában pont úgy maradt alul, ahogy előző nap a Miskolc ellen nyert.

  2020.01.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak