Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. Ha 11-esek, akkor Vidi-továbbjutás: a Reimset is kiverték a fehérváriak!

  Harmadik selejtezőjét játszotta a MOL Fehérvár az Európa-ligában, ezúttal nem kiemeltként. Az esélyesebb Stade de Reims ellen az első félidőben inkább a Vidinek voltak lehetőségei, de nem született gól. A második játékrészben sem, a legnagyobb helyzetet Nego hagyta ki. A hosszabbításban is csak gyűrték egymást a felek, végül 11-es párbaj döntöt, amiben "hagyományosan" a Vidi nyer, most is így lett!

  2020.09.24.
 2. Az Alba Fehérvár játékosai között egy teszt volt pozitív

  Az Alba Fehérvár játékosai közül egynek a tesztje koronavírus-fertőzést mutatott ki. Az eredmény ismeretében a klub a felnőtt keret minden tagjára vonatkozóan a törvényi előírásokat és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség protokollját követő intézkedéseket hozott az előírt időtartamra. 

  2020.09.24.
 3. Öt pozitív teszt a hokisoknál - mindenki tünetmentes

  A Hydro Fehérvár AV19 végrehajtotta a Bet-at-home ICE Hockey League által előírt szezon előtti tesztelést. A pozitív eredmények a csapat pénteki, Graz 99ers elleni mérkőzését nem befolyásolják.

  2020.09.24.
 4. Bízik a bravúrban a MOL Fehérvár vezetőedzője a Stade de Reims ellen

  Csütörtök este játssza harmadik selejtező mérkőzését a labdarúgó Európa-ligában a  Mol Fehérvár. Hazai pályán, de zárt kapuk mögött fogadják a fehérváriak francia ellenfelüket. Nem a mieink az esélyesek, de Márton Gábor bízik a bravúrban.

  2020.09.23.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak