Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. Kosárlabda: sikeres az U16-os válogatottunk a Szent István Kupán

  Tegnap kezdődött az U16-os utánpótlás korúaknak a kontinensen is jegyzett tornája Székesfehérváron. A Szent István Kupán Európa legjobb csapatainak utánpótlása vesz részt, és csatlakoztak más kontinensről is. Négy nap 8 csapat két négyes csoportban viaskodik egymással, hogy aztán a keresztjátékok és a helyosztók alapján vasárnap kiderüljön a sorrend.

  2022.01.28.
 2. Kosárlabda: változott a Szolnok-Alba Fehérvár mérkőzés kezdési időpontja!

  Mint azt a heti sportelőzetesünkben jeleztük, az Alba Fehér kosárlabdacsapatának Szolnokon lesz jelenése. A Szolnoki Olajbányász Facebook oldalának tájékoztatása szerint a sportorvosi vizsgálatokat követően biztossá vált, hogy három hét kényszerszünet után újra pályára léphet a csapatuk. A mérkőzés kezdési időpontja módosult. 

  2022.01.28.
 3. Sí- és Téli Terepfutóverseny - megvédte bajnoki címét a fehérvári tűzoltó

  Egy év kihagyás után az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság január 27-én megrendezte a 2022. évi Tűzoltó Sí- és Téli Terepfutóversenyt. Az évtizedes hagyományokra visszatekintő versenynek idén is a Mátraszentistváni Sípark adott otthont.

  2022.01.28.
 4. Jégkorong: a Fehérvári Titánok csapat legyőzte a listavezető Csíkszeredát!

  A Fehérvári Titánok Erste Ligás jégkorongcsapata a listavezető SC Csíkszereda együttesét fogadta. A mérkőzés esélyese az erdélyi csapat volt. Az esély egy dolog, a fehérvári fiatalok azonban fittyet hánytak erre – és legyőzték az első helyezettet!

  2022.01.27.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak