Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. ICEHL: simán nyert Innsbruckban a Hydro Fehérvár AV19

  A Dornbirntól elszenvedett hazai vereség után idegenben javíthatott és meg is tette a fehérvári hokicsapat. Innsbruckban a második harmad elejére háromgólos előnyt építettek Petanék, és azt megtartották a meccs végéig.

  2021.10.15.
 2. Megint előnyről kapott ki az Alba Fehérvár, ezúttal itthon a Kecskeméttől

  A sokkoló módon elvesztett pécsi mérkőzés és az utána kapott ultimátum volt az előzménye a fehérvári kosarasok Kecskemét elleni hazai meccsének. Szoros csatát hozott ez a bajnoki is, a kiegyenlített első félidő után tízzel meg tudott lépni, de képtelen volt előnyét megtartani az Alba. A Kecskemét remekül triplázva nyert, alighanem lesznek változások a fehérvári csapatnál. Alba Fehérvár - Kecskemét 91-93

  2021.10.15.
 3. Halesz: a rendezők remélik, ha lesz sok bátor jelentkező, akkor sikeres futópróba lesz!

  Székesfehérvár Megyei Jogú Önkormányzata a Halesz ligeti futópálya projekt kötelezettségeinek teljesítéséhez évenként, hagyományos eseményként 2021 évben az alábbi sportrendezvényeket bonyolítja le, Székesfehérvári Futáspróbák néven.

  2021.10.15.
 4. Az ARÉV Sportcsarnokban lesz szombaton a Superfight Series Hungary-gála

  Hazai kedvencek, kiemelkedő női harcosok, fiatal tehetségek, valamint Európa- és világbajnokok lépnek szorítóba az október 16-án, szombaton a Superfight Series Hungary-gála székesfehérvári programjában.

  2021.10.15.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak