Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. Súlyemelés - Masters Országos Bajnoki címet szerzett a fehérvári szakápoló

  Scneider Gábor a Fejér Megyei Szent György Kórház covid szakápolója Masters Országos Bajnoki címet szerzett!  Szombaton a REAC súlyemelő termében rendezték ugyanis a Masters Országos Súlyemelő bajnokságot, ahonnan három arany éremmel tértek haza a Fehérvár Rugby Club súlyemelői.

  2021.05.16.
 2. Német győzelemmel zárult az öttusa Világkupa-döntő utolsó napja

  Extrém küzdelmet hozott az öttusa Világkupa-sorozat székesfehérvári döntőjének utolsó napja. A vasárnapi mix váltóban 13 nemzet – cseh, egyiptomi, fehérorosz, francia, guatemalai, lengyel, litván, magyar, mexikói, német, olasz, orosz és svájci női-férfi kettősök mérték össze erejüket az uszodában, a páston, a nyeregben és a lézer-run pályán. Az egész napos viadal végén a Christian Zillekens, Annika Schleu összeállításban kiálló német csapat érdemelte ki az aranyat.

  2021.05.16.
 3. Hatalmas küzdelem után magyar bronz az öttusa Világkupa-döntő női versenynapján

  A hölgyeké volt a főszerep a 2021. évi öttusa Világkupa-sorozatot lezáró székesfehérvári döntőn.  A csütörtöki vívás után pénteken úszással vette kezdetét a versenynap, majd a 36 női versenyző a bónusz-vívás után lovaglással és a lézer-runnal folytatta döntőt. A hatalmas küzdelem után világrekord és magyar bronz is született.

  2021.05.14.
 4. Ma kezdődik az öttusa világkupa-döntő Székesfehérváron

  Csütörtökön kezdetét veszi a 2021. évi öttusa Világkupa-sorozatot lezáró döntő, amelyet zárt kapuk mögött Székesfehérváron rendeznek majd. A 36 férfi és 36 női versenyző részvételével zajló világesemény az utolsó előtti lehetőség arra, hogy az öttusázók kvalifikálhassanak a tavalyról idénre halasztott tokiói ötkarikás játékokra.

  2021.05.13.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak