Sándor Réka a nehézségi falmászás ifjúsági magyar bajnoka és a nyílt kategória bronzérmese

Hétvégén Veszprémben zajlott a Falmászó Nehézségi Magyar Bajnkoság utolsó fordulója, melyen Sándor Réka a Mozogj Kreatívan SE versenyzője ifi A korosztályban és a nyílt női kategóriában egyaránt ezüstérmet szerzett. A magyar bajnokság ezzel véget ért, Sándor Réka ifi A korosztályban magyar bajnok lett, nyílt női kategóriában pedig összesített eredményei alapján harmadik helyezett lett.
2019.12.02. 11:31 |

Domahidy Kata ötödik lett a nehézségi mászásban és összesítettben a negyedik helyen zárta az évet a gyerek korosztályban.

Domahidy Kata a gyorsasági versenyen örödik helyen végzett.

Zsákai Eszter, akinek ez volt az első nehézségi versenye ezüstérmes lett, összesített eredménye így a hatodik helyre rangsorolta őt.

Zsákai Eszter a gyorsasági mászáson is indult, ahol szintén második lett, ezzel összesítettben bronzérmet szerezett.

Sport

 1. Pakson is sima vereséget szenvedett az Alba Fehérvár

  Három hazai vereség után idegenben sem tudott javítani a fehérvári kosárcsapat. Bár az első negyed végén még vezettek Pakson Vojvodáék, szünetre már tetemes lett a hátrányuk, a harmadik negyedben pedig a harminc pontot is elérte. A végén felzárkózott, de öszességében simán kapott ki az Alba.

  2021.03.06.
 2. Lenullázta a Volánt a Salzburg, hazai pályán kapott hetet a Fehérvár

  Utolsó előtti mérkőzését játszotta az ICEHL középszakaszában a Hydro Fehérvár AV19, amelynek még volt esélye akár a második helyre is a rájátszás előtt. Ehhez mindenképpen le kellett volna győzni a Salzburgot, a meccs azonban a vendégeknek sikerült jól. Olyannyira, hogy pontosan úgy 7-0-ra nyertek, ahogy decemberben ellenük nyert ugyanitt a Volán.

  2021.03.05.
 3. A Budafoki MTE otthonába látogat vasárnap este a MOL Fehérvár FC

  Március 7-én, vasárnap este 20 órakor az NB I-es újonc Budafoki MTE otthonában lép pályára a Vidi. A csapatok eddig két alkalommal találkoztak az élvonalban; tavaly augusztusban idegenben, decemberben pedig hazai pályán született 4-1 arányú fehérvári győzelem. Érdekesség, hogy a két gárda március 10-én is összecsap egymással, szerdán, Sóstón a MOL Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé jutás lesz a tét.

  2021.03.05.
 4. Zárt kapusak lesznek az U21-es Eb márciusi meccsei

  Nézők nélkül rendezik meg a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokság márciusi csoportmérkőzéseit: sem Székesfehérváron sem a Bozsik Arénában nem biztathatjuk a fiúkat.

  2021.03.04.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak