Rangadót nyertek a fehérvári asztaliteniszezők az NBI-ben

Az NBI Nyugati csoportjában szoros derbit nyert meg Celldömölkön a Honvéd Szondi SE, amely továbbra is dobogós a bajnokságban. A fehérváriak NBII-es gárdája Bonyhádon játszott kiélezett párharcot.
2020.02.10. 19:25 |

A Honvéd Szondi első csapata a tabella ötödik helyén álló Celldömölk otthonában játszott. Ahogy ősszel Fehérváron, úgy a vasiaknál is éles csata bontakozott ki, ezúttal azonban nem döntetlen született. 6:6-ig fej-fej mellett gyűjtögették a győztes mérkőzéseket a csapatok, az utolsó két egyéni meccset viszont Jakab Gábor tanítványai nyerték, 8:6-os győzelmükkel tovább növelték előnyüket a bajnokság élmezőnyében. A harmadik helyen hátrányuk mindössze négy pont az éllovas pécsiek mögött.

A fehérváriak NBII-es csapata Bonyhádon lépett asztalhoz. Bár a Szondi sokáig vezetett, a döntő tizedik mérkőzést nem sikerült megnyernie, így az őszi fehérvári győzelmük után kénytelenek voltak döntetlennel beérni a Tolna megyeiek otthonában. A csapat a tabella ötödik helyén áll, de céljuk továbbra is dobogó elérése.

Sport

 1. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 2. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 3. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.
 4. Karantén utáni első úszóverseny Győrben, delfinesekkel

  A koronavírus utáni első meghívásos úszóversenyt rendezték Győrben, a Covid-19 miatt előírt szabályok fokozott betartása mellett. A fedett uszodában lebonyolított versenyen igen népes mezőny állt rajthoz, az utánpótlás legjobbjai mellett olimpiai kerettagok is. A székesfehérvári Delfin SE fiataljai is most először mutatták meg magukat a nehéz időszak után.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak