Rangadó vár az Albára, online közvetítés is lesz a Falco elleni meccsről

Két győzelem eddig az Alba mérlege a középszakaszban, a két előtte álló csapat ellen pedig most következnek a fehérváriak mérkőzései. Szombaton a Falco látogat a Gáz utcai csarnokba. A szombathelyiek jelenleg egy gőzelemmel állnak jobban az Albánál, vagyis utolérheti riválisát a bajnoki címvédő.
2018.04.13. 14:40 |

A szombathelyi Falco KC ellen két bajnoki döntőt is vívott már története során az Alba Fehérvár, egyet még 1999-ben, a másodikat pedig tavaly nyáron. Mindkétszer a mieink kerültek ki győztesen a párharcból, és a jelenlegi erőviszonyok alapján ismét az érmekért csatázik majd ez a két csapat. Persze, hogy melyik éremért, és játszanak-e egymás ellen a rájátszásban, az még a jövő zenéje, de mivel jelenleg a Falco a második, az Alba a harmadik a táblázaton, nem nehéz megjósolni, hogy minden meccsüknek komoly tétje lesz. Így van ez most is, szombaton a középszakaszban találkoznak Fehérváron, és ha nyer az Alba, pontszámban utoléri a Szombathelyt. A play-off előtt a középszakaszban egymás ellen vívott meccsek eredménye dönt a helyezésről, ha két csapat egyforma mérleggel végez, így nagy jelentősége lehet annak, mire mennek egymással ebben a periódusban.

Ősszel a Savaria Arénában nagyon simán nyert a Falco, az Alba akkor a szezonkezdetet sújtó sérülésekkel szenvedett. A fehérvári alapszakasz-meccs idején már teljes volt a létszám, és izgalmas találkozón sikerült is visszavágni. Most ismét az Alba a pályaválasztó, Dzunics Braniszlav csapata a Körmend és a Kecskemét legyőzése után fogadja a sárga-feketéket. A Falco is megnyerte első meccsét a középszakaszban, pihenten érkezhet, mert nem játszott hét közben, így mindenképpen nagy csatára van kilátás. A meccs szombaton 18 órakor kezdődik, és a Fehérvár Médiacentrum youtube-csatornáján vagy a szekesfehervar.hu/elo címen élőképes online közvetítésben is követhető lesz.

Sport

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak