Ping-pong - összetettben második helyen a koronázó városi csapat

Az NB II. Dél-Nyugati csoport harmadik fordulójában hazai pályán, a Hétvezér Téri Általános Iskolában a Honvéd Szondi Asztalitenisz szakosztály második csapata a Bonyhádot fogadta. Szoros, mindvégig kiélezett csatára lehetett számítani. A párosok 1-1-el végződtek, dr. Volsik Tibor és Slett József, a Szondi két rutinos játékosa magabiztosan hozta a kötelezőt, míg a két fiatal Kovács Dávid és Losonczi Benjámin vereséget szenvedett.
2019.10.08. 08:19 |

Egészen 5-5-ig fej-fej mellett ment a mérkőzés, majd a bonyhádi csapat 3 meccset nyert zsinórban, így a meccs vége felé közeledve 8:5-re vezettek, emellett dr. Volsik Tibor 2:1-es szetthátrányból és 8:1-es ponthátrányból hatalmasat küzdve fordítani tudott, és innentől kezdve fordult meg újfent a párharc. Ugyanis Slett József, az eddig hibátlanul játszó Kizakisz Nikoszt szenzációs játékkal 3:0-ra leütötte az asztalról, majd ezt követően Kovács Dávid és Losonczi Benjámin is magabiztosan nyerte az utolsó meccseket. Az utolsó egyéni párharcot dr. Volsik Tibor játszotta az ellenfél Rozina Gáborral, amit végül 3:2-re a hazai csapat játékosa tudott megnyerni. 8:5-ről a székesfehérvári csapat egymás után 5 egyéni összecsapást húzott be, így ezen a fordulatos mérkőzésen 10:8-as arányban megszerezte a győztesnek járó 3 pontot. Slett József 4/3, dr. Volsik Tibor 4/3, Kovács Dávid 4/2, Losonczi Benjámin 4/1 és a Slett József-dr. Volsik Tibor páros arányban alakult ki a végeredmény.

Megyei I. osztályú fiataljaink a hét közepén Szabadbattyán együtteséhez látogattak. A fehérvári csapat volt a favoritja ennek a fordulónak és nem is okoztak csalódást, esélyesként 16:2-es arányban átgázoltak a battyáni csapat játékosain. A csapat 2 első embere Kreizinger Máté és Horváth Tibor 4-4 magabiztos győzelemmel járult hozzá ehhez a fölényes győzelemhez, emellet Varga Tamás és Illyés András 3-3 egyéni meccset tudott megnyerni, ehhez még hozzájön a 2 megnyert páros mérkőzés is. Összetettben a koronázó városi csapat a tabellán a második helyet foglalja el.

Sport

 1. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 2. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 3. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.
 4. Székesfehérvári súlyemelő hölgyek és urak sikerei Tatabányán

  Szombaton Tatabányán mérték össze erejüket a súlyemelők, többek között a Fehérvár Rugby Club súlyemelői is dobogóra léptek, aki eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak