Ping-pong - összetettben második helyen a koronázó városi csapat

Az NB II. Dél-Nyugati csoport harmadik fordulójában hazai pályán, a Hétvezér Téri Általános Iskolában a Honvéd Szondi Asztalitenisz szakosztály második csapata a Bonyhádot fogadta. Szoros, mindvégig kiélezett csatára lehetett számítani. A párosok 1-1-el végződtek, dr. Volsik Tibor és Slett József, a Szondi két rutinos játékosa magabiztosan hozta a kötelezőt, míg a két fiatal Kovács Dávid és Losonczi Benjámin vereséget szenvedett.
2019.10.08. 08:19 |

Egészen 5-5-ig fej-fej mellett ment a mérkőzés, majd a bonyhádi csapat 3 meccset nyert zsinórban, így a meccs vége felé közeledve 8:5-re vezettek, emellett dr. Volsik Tibor 2:1-es szetthátrányból és 8:1-es ponthátrányból hatalmasat küzdve fordítani tudott, és innentől kezdve fordult meg újfent a párharc. Ugyanis Slett József, az eddig hibátlanul játszó Kizakisz Nikoszt szenzációs játékkal 3:0-ra leütötte az asztalról, majd ezt követően Kovács Dávid és Losonczi Benjámin is magabiztosan nyerte az utolsó meccseket. Az utolsó egyéni párharcot dr. Volsik Tibor játszotta az ellenfél Rozina Gáborral, amit végül 3:2-re a hazai csapat játékosa tudott megnyerni. 8:5-ről a székesfehérvári csapat egymás után 5 egyéni összecsapást húzott be, így ezen a fordulatos mérkőzésen 10:8-as arányban megszerezte a győztesnek járó 3 pontot. Slett József 4/3, dr. Volsik Tibor 4/3, Kovács Dávid 4/2, Losonczi Benjámin 4/1 és a Slett József-dr. Volsik Tibor páros arányban alakult ki a végeredmény.

Megyei I. osztályú fiataljaink a hét közepén Szabadbattyán együtteséhez látogattak. A fehérvári csapat volt a favoritja ennek a fordulónak és nem is okoztak csalódást, esélyesként 16:2-es arányban átgázoltak a battyáni csapat játékosain. A csapat 2 első embere Kreizinger Máté és Horváth Tibor 4-4 magabiztos győzelemmel járult hozzá ehhez a fölényes győzelemhez, emellet Varga Tamás és Illyés András 3-3 egyéni meccset tudott megnyerni, ehhez még hozzájön a 2 megnyert páros mérkőzés is. Összetettben a koronázó városi csapat a tabellán a második helyet foglalja el.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak