Pénteken lesz a Vörösmarty Rádió közönségtalálkozója

 Értékes nyeremény- játékokkal várja a Vörösmarty Rádió június harmadikára a hallgatókat a Dodge Gardenbe. A tombola fődíja egy tablet. Schéda Zoltán, a rádió vezetője és reggeli műsorvezetője mondja, a rádió munkatársai a pénteki közönségtalálkozóval szeretnék meghálálni a hallgatók hűségét és azt a sok pozitív visszajelzést, amit az éteren vagy a facebook-oldalon keresztül küldenek.
2016.06.02. 09:19 |
 Értékes nyereményjátékokkal várja a Vörösmarty Rádió június harmadikára a hallgatókat a Dodge Gardenbe. A tombola fődíja egy tablet. Schéda Zoltán, a rádió vezetője és reggeli műsorvezetője mondja, a rádió munkatársai a pénteki közönségtalálkozóval szeretnék meghálálni a hallgatók hűségét és azt a sok pozitív visszajelzést, amit az éteren vagy a facebook-oldalon keresztül küldenek.
Az érdeklődők kötetlen beszélgetés keretében 18 órától személyesen ismerkedhetnek meg nemcsak a műsorvezetőkkel, de a hírszerkesztőkkel, hírolvasókkal is. A közönségtalálkozón jelen lesznek az állomás állandó szakértő vendégei is, például Gomba, akitől informatikai tanácsokat kérhetnek, Polgár Tibi, az autók éteri doktora és Kernya Mariann divattanácsadó, stylist is.
 
Talán nincs olyan ember a megyében, aki Bokányi Zsolt műsorvezető és előadóművész neve hallatán ne perdülne táncra. Most sem ússzuk meg az estét egy fergeteges rock and roll show nélkül: a Dodge Gardenben színpadra lép a Boka és a klikk zenekar. Fellépésüket retró diszkó követi.

Közélet

 1. Online SZÉP program - hétfőn a tópartis diákok ismerkedtek a fogyatékosok életével

  A koronavírus-járvány idejére online térbe költözött a Székesfehérvári Érzékenyítő Program is. Hétfőn a a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium 7. osztályos tanulói számára tartottak érzékenyítést. A 45 perces SZÉP órára a veszélyhelyzet idején is várják az iskolák jelentkezését.

  2020.11.23.
 2. Együtt újra sikerülni fog - most is számíthatunk a katonákra

  A koronavírus-járvány és az ennek következtében kialakult járványügyi helyzet ismét magasfokú fegyelmezettségre kényszerítette Magyarország lakosságát. A magyar egészségügyre és az egészségügyi dolgozókra különösen nagy teher hárul ebben az időszakban. A Magyar Honvédség, nekik szeretne segítséget nyújtani.

  2020.11.23.
 3. Zöld hétköznapok - a Deponia is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

  Zöld hétköznapok címmel csatlakozott a DEPÓNIA Nonprofit Kft. az Európai Hulladékcsökkentési Hét kezdeményezéshez. A tizenkettedik alkalommal meghirdetett szemléletformáló hét idei témája a „Lásd és láttasd a láthatatlant!”

  2020.11.23.
 4. Ki döntsön a helyi adókról? - a fehérváriak véleményét kérdezi a város polgármestere

  A fehérváriak véleményét kérdezi közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere, arról, hogy a helyi adókról, mint például az iparűzési adó a települési önkormányzatok vagy pedig a Kereskedelmi és Iparkamara döntsön. Az MKIK elnöke korábban azt javasolta a kormánynak, hogy a települések egyik legfontosabb bevételét, az iparűzési adó befizetési kötelezettséget halasszák el.

  2020.11.22.

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. November
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6