Pénteken lesz a Vörösmarty Rádió közönségtalálkozója

 Értékes nyeremény- játékokkal várja a Vörösmarty Rádió június harmadikára a hallgatókat a Dodge Gardenbe. A tombola fődíja egy tablet. Schéda Zoltán, a rádió vezetője és reggeli műsorvezetője mondja, a rádió munkatársai a pénteki közönségtalálkozóval szeretnék meghálálni a hallgatók hűségét és azt a sok pozitív visszajelzést, amit az éteren vagy a facebook-oldalon keresztül küldenek.
2016.06.02. 09:19 |
 Értékes nyereményjátékokkal várja a Vörösmarty Rádió június harmadikára a hallgatókat a Dodge Gardenbe. A tombola fődíja egy tablet. Schéda Zoltán, a rádió vezetője és reggeli műsorvezetője mondja, a rádió munkatársai a pénteki közönségtalálkozóval szeretnék meghálálni a hallgatók hűségét és azt a sok pozitív visszajelzést, amit az éteren vagy a facebook-oldalon keresztül küldenek.
Az érdeklődők kötetlen beszélgetés keretében 18 órától személyesen ismerkedhetnek meg nemcsak a műsorvezetőkkel, de a hírszerkesztőkkel, hírolvasókkal is. A közönségtalálkozón jelen lesznek az állomás állandó szakértő vendégei is, például Gomba, akitől informatikai tanácsokat kérhetnek, Polgár Tibi, az autók éteri doktora és Kernya Mariann divattanácsadó, stylist is.
 
Talán nincs olyan ember a megyében, aki Bokányi Zsolt műsorvezető és előadóművész neve hallatán ne perdülne táncra. Most sem ússzuk meg az estét egy fergeteges rock and roll show nélkül: a Dodge Gardenben színpadra lép a Boka és a klikk zenekar. Fellépésüket retró diszkó követi.