Pályázatokról, lehetőségekről tájékoztatják a civil szervezeteket február 12-én

A civil szervezetek jelenéről és jövőjéről tartanak tájékoztatót az érintettek részére a Városháza Dísztermében február 12-én kedden. Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a Miniszterelnökség munkatársai adnak tájékoztatást a területet érintő célokról, kihívásokról, a jogszabályi változásokról és a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatairól.
2019.02.08. 15:00 |

A gyakorlati bemutatót is tartalmazó eseményre a civil szervezetek képviselőit várják a szervezők február 12-én kedden reggel 9 órától a Városháza Dísztermébe.

„A civil szervezetek jelene, jövője" címmel szerveznek tájékoztató eseményt február 12-én, kedden reggel kilenc órától a Városháza Dísztermében. A rendezvényen Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára tart előadást a civil területet érintő célokról, kihívásokról, valamint a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztályának több kollégája is előadást tart. A témák között szerepelnek a jogszabályi változások, a statisztikai kérdések valamint Nemzeti Együttműködési Alap összevont és egyszerűsített pályázatai, amelyekről gyakorlati bemutatóval egybekötött ismertetőt hallhatnak a résztvevők.

Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum által szervezett eseményre a civil szervezetek képviselőit várják, akik előzetesen a cic@echomail.hu e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat. A február 12-i programon dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti a résztvevőket.

Közélet

 1. A Királyi Napok legszebb pillanatai 2019-ben

  Látványos fényekkel kezdődtek a Székesfehérvári Királyi Napok, majd másnap együtt énekeltünk a fúvósokkal, néztük a fényjátékot a Bíróság épületén. Kiállítás nyílt IV. Béla életéről a múzeumban, róla, illetve koráról szólt a Koronázási Ünnepi Játékok és a szertartásjáték; Rúzsa Magdi koncertjén egy gombostűt sem lehetett leejteni; kimulattuk magunkat az Öreghegyen és táncosok hozták el a világot Fehérvárra.

  2019.08.22.
 2. Köszönet a Székesfehérvári Királyi Napokon dolgozóknak és résztvevőknek

  Székesfehérvár polgármestere – a közösségi oldalain már közzétettek szerint – a város Önkormányzata és minden szervező nevében ezúton is köszöni a 2019-es Székesfehérvári Királyi Napokon dolgozóknak a programsorozaton tanúsított helytállásukat, amellyel hozzájárultak ahhoz, hogy idén is felejthetetlen élményekkel zárult a látogatók számára az ünnepi időszak.

  2019.08.21.
 3. Véradást szerveznek a Videoton Orvosi Rendelőjében augusztus 22-én

  Augusztus 22-én csütörtökön mindenkit szeretettel várnak 9 és 16 óra között a VIDEOTON Orvosi Rendelőjében, ahol minden véradót értékes meglepetés vár.

  2019.08.21.
 4. Itt a gyermek nevetni mer, OTTHON a szó, mit keresel - Díszközgyűlés a Szent István téren

  Szent István napját a hagyományoknak megfelelően díszközgyűléssel ünnepelte Székesfehérvár Önkormányzata a Szent István téren. Az ünnepségen Cser-Palkovics András polgármester különleges városnak nevezte otthonunkat, Székesfehérvárt, ahol a közösség erejével segítettük át magunkat az akadályokon, mindig szem előtt tartva a minket egyesítő célokat. Az ünnepi közgyűlésen átadták az idei Székesfehérvár Díszpolgára és a Pro Civitate díjakat, valamint a Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet is.

  2019.08.20.

Eseménynaptár

2019. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek