Civil szervezeteknek

2022.05.02. |

TÁJÉKOZTATÓ - KÜLDEMÉNYEK ÉS HATÁRIDŐS ELSZÁMOLÁSOK BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJÁRÓL


ÜGYFÉLFOGADÁSRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ
Tisztelt Támogatott Szervezetek!
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének az önkormányzati támogatások rendjéről szóló 7/2012. (II. 16.) önkormányzati rendelete, valamint a Képviselői Alapról szóló 16/2012. (III. 08.) önkormányzati rendelete a veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbi bekezdéssel egészült ki, mely minden, a feltételnek megfelelő és még el nem számolt önkormányzati támogatásra vonatkozik:

"Amennyiben a támogatott cél megvalósítására meghatározott időpont, vagy a támogatott cél megvalósítására meghatározott időszak utolsó napja a 2020. november 4. napjától 2021. szeptember 30. napjáig terjedő időszakra esik, úgy minden további külön rendelkezés, megállapodás nélkül a támogatás felhasználható 2022. június 30. napjáig."

Ezzel egyidejűleg az érintett támogatások felhasználásáról szóló elszámolás benyújtásának a határideje 2022. augusztus 29. napjára módosul.

Kérjük, hogy az önkormányzati támogatások felhasználása, a támogatási célok megvalósítása, továbbá a felhasználásról szóló elszámolás tekintetében a fenti határidőket szíveskedjenek figyelembe venni.

A módosító rendeletek az alábbiakban tölthetők le:


A civil szervezetekkel történő kapcsolattartást a Polgármesteri Hivatalban a Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája látja el.
Elérhetőségeink:
 
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal
Humán Szolgáltatási Igazgatóság
Kulturális, Intézményi és Civil Kapcsolatok Főosztálya
Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája
8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. fsz. 3.
civil@pmhiv.szekesfehervar.hu
 
 
Irodavezető:
Hamvasi Mercédesz
irodavezető
 

 
Civil szervezetek ügyeivel foglalkozó munkatársak:
 
 
Dávid Katalin
22/537-156
 

Novothny Dorottya
22/537-673

Heim Ildikó
22/537-197
heim.ildiko@pmhiv.szekesfehervar.hu