Öt csapatot indít az idényben a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya

Az asztalitenisz 2019/2020-as csapatbajnoki idénye elkezdődött és újfent megtelt a Székesfehérvári Hétvezér Téri Általános Iskola tornaterme. Ebben az idényben a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya öt csapatot indított különböző osztályokban. 
2019.09.14. 10:18 |

Az NB I-es kerethez frissen csatlakozott a fővárosi Postás SE-től Kaiser János, az Ő bemutatkozása sikeres volt, úgy mint a csapaté is. Honvéd Szondi I. - Pestújhely, 10:4. Kaiser János 3/3, Jakab Gábor 3/3, Engelmann Zsolt 3/2, Both Levente 3/1 és 1 páros. A gárda ebben az évben is dobogós reményekkel vág neki a bajnokságnak.

NB II-ben a Dunaújvárosi ASE csapatát fogadtuk, ahol szintén lehetőséget kapott a frissen igazolt fiatal Losonczi Benjámin. A hazaiak fiatal játékosa, Kovács Dávid ugyancsak stabil kezdőjátékosának számít. Mellettük olyan rutinos játékosok erősítik a csapatot, mint Slett József, Volsik Tibor és Domokos Győző. Kiélezett mérkőzésre számítottunk, ami végül be is igazolódott, Honvéd Szondi II. - Dunaújvárosi ASE 9:9. Domokos Győző 4/3, Slett József 4/2, Kovács Dávid 4/2, Losonczi Benjámin 4/1 és a Domokos-Slett páros.

Megyei I.

Fehérvári fiatalokra alapozott csapat nem titkolt célja az NB III.-as bajnokságba való feljutás. Ennek fényében magabiztos sikerrel kezdték meg a bajnokságot, ugyanis Sárbogárd együttesét könnyedén 17:1-es arányban felülmúlták. Varga Tamás 4/4, Horváth Tibor 4/4, Kreizinger Máté 3/3, Fekecs László 1/1, Illyés András 4/3 és 2 páros.

A megyei II. szeptember végén kezdik meg a versenyzést.

Sport

 1. Alakul a MÁV Előre röplabdacsapatának új kerete

  A koronavírus-járvány okozta bő három hónapnyi kényszerszünet után kezd visszatérni az élet a hazai sportvilágba és így a MÁV Előre röplabdacsapatainak napi munkájába is. A felnőtt és az utánpótlás-bajnokságok ugyan befejeződtek, azonban a következő szezon tervezése javában zajlik a háttérben.

  2020.06.01.
 2. Gól nélküli döntetlennel tért vissza a bajnokságba a Vidi

  Az OTP Bank-liga 26. fordulójában a kieső helyen álló Paks otthonában folytatta (két és fél hónap után) bajnoki szereplését a MOL Fehérvár. Nem sikerült három pontot szerezni, kiegyenlített meccsen egyik csapat sem tudott betalálni.

  2020.05.30.
 3. Két és fél hónap után újra bajnoki meccs - Paksra látogat szombaton a Vidi

  Két és fél hónapos szünetet követően, május 30-án ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára a MOL Fehérvár FC, az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában az ellenfél a bennmaradásért küzdő Paksi FC lesz, a találkozót szombat este 21:05-kor rendezik meg az Atomvárosban. Összesen 67 vendégjegy áll rendelkezésre, aminek nagyobb részét köszönetképpen ajándékba adják a szurkolóknak, 4 db páros jegyet pedig kisorsolnak.

  2020.05.29.
 4. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak