Öt csapatot indít az idényben a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya

Az asztalitenisz 2019/2020-as csapatbajnoki idénye elkezdődött és újfent megtelt a Székesfehérvári Hétvezér Téri Általános Iskola tornaterme. Ebben az idényben a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya öt csapatot indított különböző osztályokban. 
2019.09.14. 10:18 |

Az NB I-es kerethez frissen csatlakozott a fővárosi Postás SE-től Kaiser János, az Ő bemutatkozása sikeres volt, úgy mint a csapaté is. Honvéd Szondi I. - Pestújhely, 10:4. Kaiser János 3/3, Jakab Gábor 3/3, Engelmann Zsolt 3/2, Both Levente 3/1 és 1 páros. A gárda ebben az évben is dobogós reményekkel vág neki a bajnokságnak.

NB II-ben a Dunaújvárosi ASE csapatát fogadtuk, ahol szintén lehetőséget kapott a frissen igazolt fiatal Losonczi Benjámin. A hazaiak fiatal játékosa, Kovács Dávid ugyancsak stabil kezdőjátékosának számít. Mellettük olyan rutinos játékosok erősítik a csapatot, mint Slett József, Volsik Tibor és Domokos Győző. Kiélezett mérkőzésre számítottunk, ami végül be is igazolódott, Honvéd Szondi II. - Dunaújvárosi ASE 9:9. Domokos Győző 4/3, Slett József 4/2, Kovács Dávid 4/2, Losonczi Benjámin 4/1 és a Domokos-Slett páros.

Megyei I.

Fehérvári fiatalokra alapozott csapat nem titkolt célja az NB III.-as bajnokságba való feljutás. Ennek fényében magabiztos sikerrel kezdték meg a bajnokságot, ugyanis Sárbogárd együttesét könnyedén 17:1-es arányban felülmúlták. Varga Tamás 4/4, Horváth Tibor 4/4, Kreizinger Máté 3/3, Fekecs László 1/1, Illyés András 4/3 és 2 páros.

A megyei II. szeptember végén kezdik meg a versenyzést.

Sport

 1. Remek meccseken győztek a MÁV röpisei a női és férfi élvonalban is

  Megnyerte első bajnokiját a MÁV Előre-BERICAP a női NB I Liga alapszakaszban. A 3:1-re végződött mérkőzésen a Gödöllői RC volt az ellenfél. A férfiak drámai csatában, döntő játszmában fordítva verték a DEAC-ot, vagyis a MÁV mindkét csapata győzelemmel kezdte a szezont.

  2019.10.14.
 2. Tizenkilenc másodperc után vezetést szerzett, végül kikapott a Hydro Fehérvár AV 19

  Nem tudta megszakítani rossz szériáját a Bolzano ellen a Volán, amely első kapuralövéséből megszerezte a vezetést. Igaz emberhátrányok tömkelegében kellett helytállnia. A záróharmadban a hosszabbításért küzdött Hannu Jarvenpaa együttese, amely végül 4-3-ra kikapott. Sorozatban hatodik meccséükön maradtak pont nélkül Kógerék.

  2019.10.13.
 3. Serbán Henrik kiütéssel diadalmaskodott a salgótarjáni Felix Promotion profi box gálán

  Technikai KO-val zárta le második profi - eredetileg négy menetesre kiírt - megmérettetését Serbán Henrik (2-0, 1 TKO), aki a Felix Promotion International szombati, salgótarjáni profi box gáláján diadalmaskodott idő előtt a szlovák Henrich Herak felett. 

  2019.10.13.
 4. Rengeteg büntetővel győzött a Pécs az Alba Fehérvár ellen

  A kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első verségét az Alba Fehérvár. Pécsen végig szoros meccsen, az ellenfélnél jobban dobva és több lepattanót szedve is kikaptak a fehérváriak, akik ellen negyvenháromszor dobhatott büntetőt a PVSK.

  2019.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak