Országos és megyei bajnokságon a Szondi ifi asztaliteniszezői

Február utolsó napján rendezték Budapesten az Ormai László Sportcsarnokban az utánpótlás U21-es Országos Bajnokság. A Honvéd Szondi színeiből, az idén az NB I-es csapat alapembere, Both Levente és az NB III-as csapatot erősítő Kovács Dávid indult.
2019.03.12. 09:13 |

Both Levente párosban, vegyes párosban és egyéniben is a legjobb 16 közé jutásért esett ki. Egyéni csoportküzdelmei során mind a 4 meccsét meggyőző játékkal nyerte. Majd főtáblán a legjobb 16 közé jutásért Huzsvár Eriktől, a KSI játékosától kapott ki. Kovács Dávid nehéz csoportba került, bíztató játékot nyújtott, végül nem sikerült bejutnia a legjobb 32 közé.

Március első vasárnapján Polgárdiban az ifjúsági megyei bajnokságon találkoztak a pingpongosok. A Szonditól Horváth Tibor, Varga Tamás és Hajas Ákos vettek részt a versenyen. Ismét szép és sikeres hétvégét zárt a Fejér megyei szakosztály, ugyanis fiaink 4 éremmel gazdagították az asztalitenisz szakosztály gyűjteményét. Varga Tamás egyéniben második helyet ért el, majd őt követte Horváth Tibor, aki bronzéremnek örülhetett a megmérettetés végén. Páros versenyszámban is nagyszerű eredmények alakultak, a Varga/Horváth páros ezüstérmet és Hajas Ákos bronzérmet szerzett egy dunaújvárosi fiatal oldalán.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak