Országos és megyei bajnokságon a Szondi ifi asztaliteniszezői

Február utolsó napján rendezték Budapesten az Ormai László Sportcsarnokban az utánpótlás U21-es Országos Bajnokság. A Honvéd Szondi színeiből, az idén az NB I-es csapat alapembere, Both Levente és az NB III-as csapatot erősítő Kovács Dávid indult.
2019.03.12. 09:13 |

Both Levente párosban, vegyes párosban és egyéniben is a legjobb 16 közé jutásért esett ki. Egyéni csoportküzdelmei során mind a 4 meccsét meggyőző játékkal nyerte. Majd főtáblán a legjobb 16 közé jutásért Huzsvár Eriktől, a KSI játékosától kapott ki. Kovács Dávid nehéz csoportba került, bíztató játékot nyújtott, végül nem sikerült bejutnia a legjobb 32 közé.

Március első vasárnapján Polgárdiban az ifjúsági megyei bajnokságon találkoztak a pingpongosok. A Szonditól Horváth Tibor, Varga Tamás és Hajas Ákos vettek részt a versenyen. Ismét szép és sikeres hétvégét zárt a Fejér megyei szakosztály, ugyanis fiaink 4 éremmel gazdagították az asztalitenisz szakosztály gyűjteményét. Varga Tamás egyéniben második helyet ért el, majd őt követte Horváth Tibor, aki bronzéremnek örülhetett a megmérettetés végén. Páros versenyszámban is nagyszerű eredmények alakultak, a Varga/Horváth páros ezüstérmet és Hajas Ákos bronzérmet szerzett egy dunaújvárosi fiatal oldalán.

Sport

 1. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 2. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.
 3. Hiába a kétgólos előny, végül kikapott a Fehérvár AV19 Salzburgabn

  Két harmad után úgy tűnt, remek játékkal visszaveheti a pályaelőnyt a Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgtól az EBEL negyeddöntőjében. Az utolsó játékrészt azonban hárommal nyerték a hazaiak, így a meccset is behúzták és a továbbjutás küszöbére léptek.

  2019.03.19.
 4. Karate: fehérvári éremdömping a diákolimpia selejtezőjében

  Vasárnap Várpalotán, a városi sportcsarnokban rendezték a kyokushin karate diákolimpia nyugat-magyarországi selejtezőjét. A formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban összesen 375 nevezés érkezett, a tét pedig nem volt kisebb, mint az országos döntőn való szereplés jogának kivívása.

  2019.03.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak