Október 1-jére halasztják a Lecsófesztivált a várható kedvezőtlen időjárás miatt

A hétvégére várható nagyon kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztják a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. A szervezőkkel egyeztetve október 1-jén, vasárnap pótolnák a programot - erről dr. Cser-Palkovics András polgármester adott hírt közösségi oldalán.
2023.09.21. 14:09 |
Október 1-jére halasztják a Lecsófesztivált a várható kedvezőtlen időjárás miatt

A főzésre benevezett csapatokat érintő információk és a bejegyzés teljes szövege az alábbiakban olvasható:

"Tisztelt Fehérváriak! A mostani hétvégre nagyon kedvezőtlen időjárást jósolnak, ezért nem tudjuk szombaton megrendezni a lecsófesztivált. Egy ekkora rendezvénynél, ahol 10-15 ezer ember biztonsága a legfontosabb szempont, nem lehet az utolsó pillanatra hagyni a döntést, ezért hoztuk meg most.

A szervezőkkel közösen úgy határoztunk, hogy október 1-jén, vasárnap tartjuk meg a lecsófesztivált, bízva abban, hogy jobbak lesznek az időjárási körülmények.

Amennyiben az új időpont valakinek nem megfelelő, a nevezési díjat, cégek esetében az alapdíj árát természetesen visszafizetjük. Ezt az igényt szeptember 27-e 12 óráig lehet jelezni a lecso@fehervariprogram.hu e-mail címen. A visszafizetés pontos menetéről október 3-ig tájékoztatást küldenek a szervezők.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de szeretnénk, hogy a lecsófesztivál a megszokott hangulatban és probléma nélkül folyhasson le, ezt pedig most hétvégén jó eséllyel nem tudnánk biztosítani. Minden további részletről a fehervariprogram.hu oldalon kaphatnak tájékoztatást!"