Nyílt családi egészségnap lesz szombaton a Viktória Rehabilitációs Központban

Egészségnapra várja a családokat szeptember 15-én szombaton reggel 9 órától a Viktória Rehabilitációs Központ. Az egészségnapon csontsűrűség-mérés, mozgásállapot felmérés, tartásszűrés és tanácsadás, valamint csoportos gerinctorna is várja látogatókat.
2018.09.11. 07:31 |

A rendezvény napján reggel 9 és délután 13 óra között bárki bejöhet az intézménybe, kipróbálhatja, megismerheti a Viktória központ egészségügyi szolgáltatásait.

Ezek között a preventív jellegű gerinc és női tornát, a speciális tornákat gerincsérvre, gerincferdülésre és lúdtalpra. Ezen felül ingyenesen lehet igénybe venni a különböző egészségügyi szűréseket. Lesz boka-karindex-mérés, érbetegségek szűrése, csontsűrűség mérés, vérnyomás-mérés, mozgásállapot felmérés és személyre szóló egyedi tanácsadás is.

Közélet

 1. Folyamatosan dolgoznak az utak és a járdák takarításán Székesfehérváron

  Hajnali három órakor kezdett szálingózni a hó Székesfehérváron és ekkor kezdte a Városgondokság az utak sózását és takarítását – tájékoztatott Griger László hóügyelet vezető. A hóesés várhatóan délig hasonló intenzitással folytatódik. A Székesfehérváron a rendelkezésre álló géppark mintegy négy óra alatt képes végigjárni a fő és tömegközlekedési utakat és nyolc-tizenkét óra alatt érnek végig a város teljes úthálózatán. 

  2019.01.23.
 2. Adj örökbe egy hangszert - felajánlásokat vár a Tálos Edit Alapítvány

  A Tálos Edit Alapítvány keres és gyűjt, olyan régi, használaton kívüli, padláson porosodó, esetleg sérült, rossz állapotú gitárokat, vonós, fa- és rézfúvós hangszereket, amelyeket a lehetőségekhez mérten felújítana, majd ezt követően hátrányos helyzetű gyermekek zenei oktatásának elősegítésére osztana ki. Bármilyen felajánlást szeretettel fogadnak!

  2019.01.23.
 3. A kormány, az egyházmegye és a település összefogásával újítják fel a váli templomot

  Sajtótájékoztató keretében írták alá kedden, Székesfehérváron, a Püspöki Palotában a váli templom felújításának kivitelezési szerződését. A megállapodást Spányi Antal megyés püspök, valamint a kivitelező cég képviselője írta alá, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és Bechtold Tamás, Vál polgármestere jelenlétében. A beruházás értéke mintegy 600 millió forint, a kivitelezés időkerete 12 hónap.

  2019.01.22.
 4. Fórumra hívják a társasházak képviselőit január 31-én a Gazdaság Házába

  Társasházak képviselőinek szerveznek fórumot a Gazdaság Házában jövő csütörtökön. A meghívott szervezetek, intézmények szakértőivel és az Önkormányzat képviselőivel a polgárőrséggel való együttműködésről, katasztrófavédelmi tapasztalatokról, valamint az informatika és a biztosítások lehetőségeiről tárgyalhatnak a résztvevők.

  2019.01.22.

Eseménynaptár

2019. Január
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek