Szombaton Csákváron rendezik meg az Alba Teqball Kupát

A Magyar Szabadidősport Szövetséggel együttműködve, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség és az Alba Teqball Sportegyesület szervezésében július 31-én szombaton 9 órától kerül sor Csákváron, a Tersztyánszky Ödön Sportközpont sportcsarnokában az Alba Teqball Kupára. 
2021.07.29. 07:21 |

A verseny célja, hogy játéklehetőség biztosítson az amatőr teqball játék iránt érdeklődőknek.

Az egyéni és páros verseny 16 éves kortól ajánlott, a verseny lebonyolítása az indulói létszámtól függően kerül a verseny kezdete előtt a helyszínen eldöntésre.

Nevezés: albateqball@gmail.com E-mail címen, legkésőbb 2021.07.28. (szerdáig)

Nevezési díj: 2.000 ft / fő , amelyet a verseny megkezdése előtt legkésőbb 08:30 – 08:50 között a versenybizottság részére kell a verseny helyszínén befizetni.

Díjazás: Versenyszámonként az I-III. helyezettek, díjazásban részesülnek.

A versenyen való részvétel a zárt tér miatt oltási igazolványhoz kötött, amelyet a versenybizottság elnöke részére a verseny megkezdése előtt a nevezési díj befizetését megelőzően a versenyen résztvevő személynek be kell mutatnia, ennek hiányában a versenyen részt venni nem lehetséges!

- A versenyen sportruházat és sportcipő vagy tornacipő használata kötelező.

- Mérkőzéslabdáról a rendezők gondoskodnak.

- Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a rendezőség felelősséget nem vállal!

- Az esetlegesen előforduló balesetekért és egyéb más károsodásért a rendezők felelősséget nem vállalnak!

- A versenyen mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Sport

 1. Fejesgól döntött, elvesztette bajnoki veretlenségét a Vidi a rangadón

  Először találkozott a szezonban a Mol Fehérvár és a Ferencváros. A csúcsrangadó első félideje kevés helyzetet hozott, gólt pedig egyet sem. A másodikban mindkét kapusnak akadt nagy védése, végül egy szöglet utáni fejessel a Fradi szerezte meg a három pontot.Mol Fehérvár - Ferencváros 0-1

  2021.09.22.
 2. Irányítója nélkül, hosszabbításban nyert az Alba a Paks ellen a kosárnyitányon

  Jonathan Stark a rajt előtt térdsérülést szenvedett, így amerikai irányítóját nélkülözve játszott a Pakssal Szekszárdon az Alba Fehérvár. Rendkívül izgalmas meccsen, hosszabbításban nyert a tizenhat triplát dobó Alba, mindkét csapat száz pont fölött termelt.Atomerőmű SE - Alba Fehérvár 104-106

  2021.09.22.
 3. Helytállt a Győr ellen, csak öttel kapott ki az Alba Fehérvár KC

  Két vereség után fogadta a topfavorit Audi ETO KC-t a fehérvári női kézilabdacsapat a bajnokságban. Boris Dvorsek tanítványai nem játszottak megilletődve, sokáig vezettek is és csak az első félidő végén kerültek nagyobb hétrányba. A másodikat pedig lehozták döntetlenre, így remekül helytálltak a klasszis ellenféllel szemben.Alba FKC - Audi ETO KC Győr 25-30

  2021.09.22.
 4. Fehérvár Sportkönyve – bemutatták Vakler Lajos városi legendákról írt új kötetét

  Városi sportlegendák, sportvezetők életútját tárja az olvasók elé a Fehérvár Sportkönyve című könyv, melyet a Városháza Dísztermében mutattak be kedden. Vakler Lajos szerző a Fehérvéri beszélgetések című televíziós műsorból vette a forrást új, tematikus kötetének elkészítéséhez.

  2021.09.21.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak