Nordic walking díjmentes foglalkozások indulnak a Palotavárosban is

Már Palotavárosban is lehet csatlakozni nordic walking csoporthoz: a Bory Jenő Általános Iskolától a tavak felé indulhatnak majd mozogni a résztvevők Jánosi Zsuzsanna, Velancsics Katalin, Szatzker János és Csog Imre oktatók vezetésével.
2021.06.04. 14:46 |

Jó hír a palotavárosiaknak, hogy szerdától ők is Nordic Walkingozhatnak szervezett keretek között, az FMSZSZ szervezésében, Farkas László önkormányzati képviselő támogatásával.

Június 9-én, szerdán 18 órától a Bory Jenő Általános Iskolától indul az első séta, a Palotavárosi tavak felé, zöld környezetben – Jánosi Zsuzsanna, Velancsics Katalin, Szatzker János és Csog Imre oktatók vezetésével.

Egészségügyi probléma esetén javasolt a háziorvossal, szakorvossal való egyeztetés. A szervezők kényelmes, az időjárásnak megfelelő sportos ruházatot, övtáskát vagy kisebb nagyságú hátizsákot és kényelmes, nem merev talpú vagy magas szárú cipőt ajánlanak. Kérik, hogy indulás előtt tíz perccel érkezzenek a résztvevők. A foglalkozások esős, viharos időben elmaradnak.

Csoportok indulnak: június 9-én, 16-án, 23-án, 30-án, július 7-én és július 14-én, szerdai napokon 18 órai kezdettel.

Vezeti és szakmai felelős: Csog Imre 06/20/397-6095 nordic walking kiképzett oktató

Sport

 1. Remekeltek a Kiskút Tenisz Klub fiataljai a vidékbajnokságon

  Balatonbogláron zajlik a teniszezők vidékbajnoksága. A székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub korosztályos tehetségei alaposan kitettek magukért az első héten, hiszen egyéniben, párosban és csapatban is érmeket, köztük nem egy aranyat is szereztek.

  2021.06.23.
 2. Vérteskozma-teljesítménytúrák július 3-án - kizárólag online lehet nevezni június 30-ig

  2021-ben július 3-án szervezik a hagyományos Vérteskozma-teljesítménytúrákat. A természetjárók 10, 20 vagy 30 km-t gyalogolhatnak, nevezni online lehet a Vértes Meteor TSE oldalán keresztül június 30-ig.

  2021.06.22.
 3. Érmek Egerből - Tóth Adrián jegyet váltott a georgiai junior ökölvívó Európa-bajnokságra

  Teljes nemesfém-kollekcióval tértek haza Egerből, az Utánpótlás Magyar Kupáról (korábban Diákolimpia) a Fehérvár Küzdősport SE Ökölvívó Szakosztályának fiataljai; Tóth Adrián (junior,75 kg) arany,- Frank Dominik (serdülő, 48 kg) ezüst,- Hippeller Panna (junior, 57 kg) bronzérmet szerzett. A megmérettetésen 217 serdülő (13-14 év) és junior (15-16 év) korú versenyző vett részt.

  2021.06.22.
 4. Rácz Lajos olimpiai ezüstérmes várja kedden a futókat a Haleszban

  Kedden kezdődnek a Székesfehérvári Futók Köre díjmentes foglalkozásai és futáspróbái a Haleszban. Az első alkalom díszvendége Rácz Lajos olimpiai ezüstérmes birkózó lesz, aki a Honvéd SE szakembereivel együtt ad segítséget és tanácsot az amatőr futóknak.

  2021.06.21.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak