Nemzetközi kapcsolatok a Socrates Programmal a Tóvárosi Óvodában

2008.06.09. 12:54 |
 A Socrates Program keretén belül nyílt hétfőn délelőtt kiállítás a Tóvárosi Óvodában. Az élethosszig tartó tanulást támogató uniós pályázat arra adott lehetőséget az óvoda szakembereinek, hogy négy európai ország hasonló intézményével cseréljék ki tapasztalataikat.
KÉPGALÉRIA

A Tóvárosi Óvodában még 1999-ben döntöttek úgy, hogy pályáztank az Európai Unió Socrates Programjára, mely az élethosszig tartó tanulást segíti. Jelenleg már a második sikeres pályázatuk zajlik, mely 2006 és 2009 között teszi lehetővé a nemzetközi tapasztalatcserét a Tóvárosi Óvoda pedagógusainak - mondta Nagy Tamásné a Tóvárosi Óvoda igazgatója. A programban francia, izlandi, brit és spanyol intézményekkel együtt vesz részt a fehérvári intézmény. A hétfőn megnyílt kiállításon pedig eddigi tapasztalataikat mutatják be a Tóvárosi Óvodában.

 A város alpolgármestere dr. Csapó Csilla a kiállítás megnyitóján kiemelte, hogy Székesfehérvár Önkormányzata minden intézményt támogat, mely hasonló, nemzetközi tapasztalatcserén alapuló programhoz csatlakozik.