Nemzetközi ifjúsági mászóverseny fehérvári sikerekkel

Most hétvégén zajlott az egyik mászós körökben igen népszerű nemzetközi ifjúsági mászóverseny a 2019-es Petzen Climbing Trophy- Alps-Adriatic iRCC Ausztriában. A Mozogj Kreatívan SE színeiben 3 versenyző utazott ki a megméretettésre.
2019.07.09. 08:30 |

A hangulatos kültéri komplexum, ami sok éve vonzza a fiatalokat Európa minden pontjáról, hogy próbára tegyék magukat.

Idén több mint 400-an neveztek. A Mozogj Kreatívan SE színeiben 3 versenyző utazott ki a megméretettésre. Sándor Réka mellett 2 másik fiatal nemzetközi versenyek tekintetében ujjonc versenyzőnk is indult, Zsákai Eszter és Tóth Vince.
Réka H16-ban 7. helyen végzett Boulder kategóriában, Nehézségi mászásban is jól szerepelt itt 10. helyet sikerült megszereznie.

Az első 10-be bejutás nagyon komoly eredménynek számít, ezért ez erős visszajelzés Jámbor Ádámnak Réka edzőjének is, hogy jó úton haladnak!
Eszter U12-es korosztályban Boulder kategóriában a 23. lett 65 indulóból és nehézségiben 24. helyet szerezte meg az 59 indulóból.

Vince U10 korosztályban 21. lett Boulder kategóriában és 22. Nehézségi kategóriában.

Sport

 1. Kettős győzelemmel lépne tovább az Európa-ligában a MOL Fehérvár FC

  Az első részfeladatot pazarul abszolválták múlt héten a fehérváriak, hiszen kiütéses 5-1-es győzelmet arattak az Európa-liga első selejtezőkörének nyitányán a montenegrói Zeta Golubovci otthonában. A csütörtöki, felcsúti visszavágón is a győzelem a cél.

  2019.07.17.
 2. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 3. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 4. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak