Nemzetközi ifjúsági mászóverseny fehérvári sikerekkel

Most hétvégén zajlott az egyik mászós körökben igen népszerű nemzetközi ifjúsági mászóverseny a 2019-es Petzen Climbing Trophy- Alps-Adriatic iRCC Ausztriában. A Mozogj Kreatívan SE színeiben 3 versenyző utazott ki a megméretettésre.
2019.07.09. 08:30 |

A hangulatos kültéri komplexum, ami sok éve vonzza a fiatalokat Európa minden pontjáról, hogy próbára tegyék magukat.

Idén több mint 400-an neveztek. A Mozogj Kreatívan SE színeiben 3 versenyző utazott ki a megméretettésre. Sándor Réka mellett 2 másik fiatal nemzetközi versenyek tekintetében ujjonc versenyzőnk is indult, Zsákai Eszter és Tóth Vince.
Réka H16-ban 7. helyen végzett Boulder kategóriában, Nehézségi mászásban is jól szerepelt itt 10. helyet sikerült megszereznie.

Az első 10-be bejutás nagyon komoly eredménynek számít, ezért ez erős visszajelzés Jámbor Ádámnak Réka edzőjének is, hogy jó úton haladnak!
Eszter U12-es korosztályban Boulder kategóriában a 23. lett 65 indulóból és nehézségiben 24. helyet szerezte meg az 59 indulóból.

Vince U10 korosztályban 21. lett Boulder kategóriában és 22. Nehézségi kategóriában.

Sport

 1. Visszatérhettek a vízre és már versenyeztek is a VVSI fiataljai

  Évadnyitót idén nem tarthattak a VVSI-ben, hiszen a veszélyhelyzet miatt gyakorlatilag el sem kezdődhetett a szezon. Az intézmény március közepén teljesen bezárta kapuit. Az enyhítések után május elejétől visszatérhettek a gyerekek a vízre, az edzéseket kis csoportokban, csak kis létszámú hajóegységekben lehet tartani.

  2020.06.02.
 2. A leállás után Székesfehérváron „ébred” a hazai teniszélet

  Az „újraindulás” után a teniszezők reagáltak a leggyorsabban, és próbáltak mihamarabb visszatérni a rendes kerékvágásba. Talán nem véletlenül, hiszen a sportág sajátossága okán – egy-egy sportoló a pálya két végében, hálóval elválasztva – a biztonságosan űzhető testmozgások közé tartozik.

  2020.06.02.
 3. Alakul a MÁV Előre röplabdacsapatának új kerete

  A koronavírus-járvány okozta bő három hónapnyi kényszerszünet után kezd visszatérni az élet a hazai sportvilágba és így a MÁV Előre röplabdacsapatainak napi munkájába is. A felnőtt és az utánpótlás-bajnokságok ugyan befejeződtek, azonban a következő szezon tervezése javában zajlik a háttérben.

  2020.06.01.
 4. Gól nélküli döntetlennel tért vissza a bajnokságba a Vidi

  Az OTP Bank-liga 26. fordulójában a kieső helyen álló Paks otthonában folytatta (két és fél hónap után) bajnoki szereplését a MOL Fehérvár. Nem sikerült három pontot szerezni, kiegyenlített meccsen egyik csapat sem tudott betalálni.

  2020.05.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak