Nemzetközi ifjúsági mászóverseny fehérvári sikerekkel

Most hétvégén zajlott az egyik mászós körökben igen népszerű nemzetközi ifjúsági mászóverseny a 2019-es Petzen Climbing Trophy- Alps-Adriatic iRCC Ausztriában. A Mozogj Kreatívan SE színeiben 3 versenyző utazott ki a megméretettésre.
2019.07.09. 08:30 |

A hangulatos kültéri komplexum, ami sok éve vonzza a fiatalokat Európa minden pontjáról, hogy próbára tegyék magukat.

Idén több mint 400-an neveztek. A Mozogj Kreatívan SE színeiben 3 versenyző utazott ki a megméretettésre. Sándor Réka mellett 2 másik fiatal nemzetközi versenyek tekintetében ujjonc versenyzőnk is indult, Zsákai Eszter és Tóth Vince.
Réka H16-ban 7. helyen végzett Boulder kategóriában, Nehézségi mászásban is jól szerepelt itt 10. helyet sikerült megszereznie.

Az első 10-be bejutás nagyon komoly eredménynek számít, ezért ez erős visszajelzés Jámbor Ádámnak Réka edzőjének is, hogy jó úton haladnak!
Eszter U12-es korosztályban Boulder kategóriában a 23. lett 65 indulóból és nehézségiben 24. helyet szerezte meg az 59 indulóból.

Vince U10 korosztályban 21. lett Boulder kategóriában és 22. Nehézségi kategóriában.

Sport

 1. Hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatja a pontvadászatot a Hydro Fehérvár AV19

  A Hydro Fehérvár AV19 számára hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatódik az Erste Bank Eishockey Liga versenysorozata. Szeptember 21-én, szombaton 17:30 órakor a Dornbirn Bulldogs, míg vasárnap, ugyancsak 17:30 órai kezdettel a HC TWK Innsbruck látogat a Raktár utcába.

  2019.09.20.
 2. Egerben játssza az idei szezon első Magyar Kupa mérkőzését a Vidi szombaton

  Az Eger SE lesz a címvédő MOL Fehérvár FC első ellenfele a Magyar Kupa 2019-2020-as kiírásában, szeptember 21-én, szombaton 11:45 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A mérkőzésre szóló belépőket meccsnapon, a helyszínen lehet majd megvásárolni. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. "Bajnoki címre és Magyar Kupa-trófeára törünk, ehhez az első lépés az, hogy Egerben győzedelmeskedjünk" - emelte ki Kovács István.

  2019.09.20.
 3. Két röplabdatornát is rendeznek a hétvégén Székesfehérváron

  Szombaton és vasárnap a MÁV Előre női és férfi röplabdacsapata is hazai környezetben játszik egy-egy felkészülési tornán. A három helyszínen zajló mérkőzésekkel két legendás fehérvári sportemberre emlékeznek, immár hagyományosan a röpisek.

  2019.09.19.
 4. Csapatban ezüstöt, egyéniben négy aranyat szereztek a Varkocs harcosai Kiskunhalason

  Egészen kiválóan kezdték a versenyszezont a Varkocs György Box Club ökölvívói; Turós Arnold, vezetőedző tanítványai a kiskunhalasi Testvérvárosok Kupáján a csapatversenyben ezüstérmet szereztek és egyénileg is remekeltek, négy arany, egy ezüst, egy bronzérmet szereztek. Tóth Adrián, Nagy Evelin és Lénárt Péter is tornagyőzelemmel tértek haza.

  2019.09.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak