Németországi elit darts-versenyen remekelt Czipó Vivien

Hétvégén zajlott a németországi Kalkarban a 30.Bull’s Darts Masters elnevezésű BDO-WDF viadal, amelyen részt vettek magyar indulók is. Szeptemberben lesz Budapesten a felnőtt steel Európa-bajnokság, ezért a Magyar Darts Szövetség kiutaztatta a bő válogatott keretét, többek között a fehérvári Sport DC-ben versenyző, Iszkaszentgyörgyön élő Czipó Vivient is, aki nagyszerű sorozatokkal második lett.
2018.04.17. 09:37 |
A nők fantasztikusan szerepeltek, Ihász Veronika szombaton a 3. helyet szerezte meg, míg vasárnap Czipó Vivient csak a döntőben tudta megállítani Aileen de Graaf, így második helyen végzett! A még mindig csak 17 éves, ötszörös utánpótlás Európa-bajnok Czipó a döntőbe vezető úton a 112 fős női mezőnyben rutinos világbajnoki résztvevőket vert meg, például a háromszoros vb-nyolcaddöntős Paula Jacklint és a 2002-ben vb-elődöntős Vicky Pruimot. A döntőben 0:2-ről 3:2-re fordított a WDF-világranglista jelenlegi második helyezettje, a holland Aileen de Graaf ellen, a vége azonban 5:3 lett az esélyesebb holland javára.

Sport

 1. Kézilabda: gazdag program a válogatott héten – nemzetközi meccsek Fehérváron

  A szeptember 24-i héten a kluboktól a válogatottak veszik át a főszerepet az európai kézilabdában. A rövid bajnoki szünetben sem maradnak azonban meccsek nélkül a székesfehérvári szurkolók: a Polar Global Handball elnevezésű mérkőzéssorozat keretében három válogatottat és az Alba Fehérvár KC-t is láthatják játszani.

  2018.09.24.
 2. Karate: hét fehérvári aranyérem Kiskunhalasról

  Az őszi versenyidőszak idén a Kiskunhalason negyedik alkalommal megrendezett Halas Kupával vette kezdetét a kyokushin karatésok számára. A hazai IKO szervezet által jegyzett színvonalas versenyen 30 egyesület 180 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlat és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.09.24.
 3. KIhagyott tizenegyessel is hozta a kötelezőt a Vidi a Magyar Kupában

  Idén először lépett pályára a Magyar Kupában a MOL Vidi. Az NB III-as Cigánd otthonában nem tartalékoltak a fehérváriak, az első félidőben szerzett két góllal továbbjutottak. Igaz, ismét kihagytak egy büntetőt, a másodikat viszont belőtték.

  2018.09.23.
 4. Szinte tökéletes hétvége: túlórában győzte le az Innsbruckot a Fehérvár AV 19

  Ahogy péntek este a Klagenfurt ellen, úgy az Innsbruck ellen is két gólos vezetést adott le a Fehérvár AV 19 az EBEL-ben. Ezúttal viszont még a szétlövés előtt döntésre vitték Kógerék: Anze Kuralt alig fél perc után szerezte meg a hosszabbításban az újabb két pontot jelentő gólt.

  2018.09.22.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak