Nemes ügy mellé álltak a Székesfehérvári Balett Színház társulatának tagjai

Különleges fotózás volt a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában a Székesfehérvári Balett Színház és az OHF Fotóstúdió közreműködésével. Céljuk, hogy az idős vagy más okból a menhelyen ragadt állatokat megmutassák olyan környezetben, ami a szépségről, csodákról szól, a balett világában.
2020.07.25. 09:45 |
Nemes ügy mellé álltak a Székesfehérvári Balett Színház társulatának tagjai

Az adományozásra és az örökbeadásra inspiráló fotózást a Dancers and Dogs nevű külföldi program ihlette. 

Fernando Gabriel Luis  Ginoval, a több mint 10 éves kutyával pózolt a fényképezőgépek előtt, de nem csak Gino, hanem rajta kívül még kilenc kutya kapott főszerepet a fotózáson. A Székesfehérvári Balett Színház társulatának tagjai nemes ügy mellé álltak.

Varga Andrea a HEROSZ Fehérvári Állatotthon önkéntese elmondta, hogy régóta megfogalmazódott már az ötlet benne egy külföldi projekt kapcsán. A Dancers and Dogs jó esélyt ad arra, hogy minden kutya gazdára találjon és ebben nagyon jó partner a Székesfehérvári Balett Színház. Az állatotthonban átlagosan 100-150 kutya él. A fotózás célja pedig nem más, mint hogy minél hamarabb szerető gazdára találjanak. A fényképek a HEROSZ Fehérvári Állatotthon közösségi oldalán jelennek majd meg.