Nem segített az edzőváltás, az utolsó Diósgyőr is megverte a Vidit Fehérváron

Miután Márton Gáborral szerződést bontott a vezetőség, az ideiglenesen megbízott Szalai Tamással a kispadon fogadta az élvonal sereghajtóját a MOL Fehérvár. A Diósgyőr ellen ugyanaz történt, mint a legutóbbi bajnokin: szünetben még vezetett a Vidi, utána viszont elvesztette a meccset. A negatív széria tovább tart, ötödször kapott ki tavasszal a csapat.
2021.02.20. 19:00 |

Szalai Tamás szinte semmit nem változtatott Márton Gábor legutóbbi kezdőcsapatán, értelemszerűen a felállás is hasonló maradt. És az MTK elleni, végül vesztes meccshez képest az is, hogy korán vezetést szerzett a Vidi. Houri bal oldali szabadrúgására Stopira érkezett tökéletes ütemben és fejelt a kapuba a 9. percben. Az utolsó helyen álló vendégek nem könnyen lendültek bele a hamar kapott gól után, de a félidő derekán többször is nagy védésre kényszerítették a Vidi kapusát. Kovács kézzel és lábbal is hárított, vagyis összességében nem mondhattuk el, hogy magabiztos fölényben játszott volna az edzőváltáson átesett Fehérvár.

De mi volt ez ahhoz képest, ami szünet után történt? Zivzivadze ziccert rontott, ezt pedig azonnal megbüntette a Diósgyőr. A csereként beállt Grozav egy perc alatt (!) kétszer vette be fejjel a hazai kaput. vagyis pontosan az történt, ami az MTK ellen: a második félidőben minden a feje tetejére állt. A Vidi próbálkozott, nagy mezőnyfölényben is volt, de nagy helyzetig el sem jutott. Az NB I legrosszabb formában lévő csapata a fehérvári, amely ötödik vereségét is elszenvedte utolsó hat meccsén. A kegyelemdöfést újfent Grozav adta meg egy kontra végén, még simává is téve a sereghajtó meglepő, de megérdemelt győzelmét. Egyelőre tehát nem segített az edzőváltás, úgy tűnik, a MOL Fehérvárnak ebben a szezonban a dobogóért is küzdenie kell.

MOL Fehérvár – Diósgyőr 1-3 (1-0)

Sport

 1. Szombaton megkezdődött a magyar rögbi bajnokság tavaszi szezonja!

  A Fehérvár Rugby Club Nagykőrösre utazott a jelenleg veretlen Honfoglalók csapatához. Bár kis létszámmal tudtak utazni, de elszánt volt a csapat hogy meglepjék fiatal ellenfelüket. Honfoglalók - FRC 66-14

  2021.03.08.
 2. Öngóllal lett meg a Vidi harmadik győzelme a Budafok ellen

  A kiesés ellen küzdő Budafok volt a MOL Fehérvár ellenfele az OTP Bank-liga 25. fordulójában, idegenben. Zivzivadze nagy góljával szerzett vezetést a Vidi, az első félidőben azonban egyenlített a 11-est is hibázó hazai csapat. A hajrában egy budafoki öngól döntötte el a meccset, harmadszor is legyőzték az újoncot a piros-kékek.

  2021.03.07.
 3. Kikapott Klagenfurtban, a Vienna Capitalsszal negyeddöntőzik a Volán

  A középszalasz utolsó mérkőzésén 4-2-es vereséget szenvedett a Klagenfurt otthonában a  Hydro Fehérvár AV19. Ezzel ötödikek letek a fehérváriak, és este az is eldőlt, hogy a rájátszásban a bécsi csapat otthonában kezdenek. Az első háromból senki nem választotta a Volánt.

  2021.03.07.
 4. Pakson is sima vereséget szenvedett az Alba Fehérvár

  Három hazai vereség után idegenben sem tudott javítani a fehérvári kosárcsapat. Bár az első negyed végén még vezettek Pakson Vojvodáék, szünetre már tetemes lett a hátrányuk, a harmadik negyedben pedig a harminc pontot is elérte. A végén felzárkózott, de öszességében simán kapott ki az Alba.

  2021.03.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak