Kihívás Napja ugyan nem lesz, de a rendszeres testmozgást népszerűsítik

Idén nem rendezi meg a Kihívás Napját a Magyar Szabadidősport Szövetség. Itt a város honlapján azonban továbbra is elérhető a Lendüljünk formába! tematikus program, mellyel a rendszeres testmozgást népszerűsítik.
2020.05.22. 08:35 |

A Magyar Szabadidősport Szövetség tájékoztatása szerint a rendkívüli járványügyi intézkedések miatt az önkormányzati, iskolai, munkahelyi és egyéb sporthelyszínek újfajta kihívásokkal néznek szembe, amelyek nem teszik lehetővé, hogy az elvárásoknak és a hagyományoknak megfelelően rendezzék meg a Kihívás Napját. A szervezet ezért úgy döntött, hogy 2020-ban nem rendezi meg a népszerű sporteseményt.

A sportolást azonban nem kell nélkülöznünk! Székesfehérvár Önkormányzata fontosnak tartja, hogy a Lendüljünk formába! tematikus videóval továbbra is népszerűsítse a rendszeres testmozgást minden korosztályban. 

Sport

 1. Bevette Ajkát az Alba Triatlon SE – az eddigi legnagyobb csapat utazott a ranglistaversenyre

  Nem rendeztek futamot Alba triatlonos induló nélkül vasárnap Ajkán a soros duatlon ranglista versenyen, mely amatőr kupa, és rövid távú országos bajnokság is volt egyben. A fehérvári klub színeiben összesen nem kevesebb mint huszonhét sportoló állt rajthoz az újonctól a veterán kategóriáig, akik ráadásul több érmet is bezsebeltek.

  2020.09.28.
 2. Bajnoki érmek az Ajka duatlonról - sikeresen szerepelt a Family Tree Triatlon SE

  Kimagasló eredménnyel zárta a Family Tree Triatlon SE a hétvégi ajkai duatlon versenyt. A fehérvári különítmény a legkisebbektől egészen a szeniorokig összesen tizenegy kategóriában indított versenyzőket a megmérettetésen.

  2020.09.28.
 3. Győzelemmel kezdték a bajnoki szezont a MÁV Előre férfi röplabdázói

  Hosszas várakozás után elrajtolt a fehérvári röplabdázók számára is a férfi NB I Liga alapszakasza, ráadásul győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen az új vezetőedző, Gelencsér Balázs csapata. A 2. fordulóban a Sümegi RE-t fogadta a MÁV Előre-BERICAP és 3:0-ra felülmúlta.

  2020.09.28.
 4. Falmászás - nagyszerű fehérvári sikerek a győri IBEX Magyar Kupán

  Hétvégén Győrben, az IBEX Magyar Kupán versenyeztek a RedRock versenyzői, akik két aranyéremmel, három ezüsttel, egy bronzzal és számos értékes helyezéssel zárták a viadalt. Az eredményeket alább közöljük.

  2020.09.28.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak