Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk - Dr. Márky Ádám előadása az MCC-ben

A szülőség kihívásait állítja középpontba a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjának soron következő programja. Dr. Márky Ádám az MCC Vezetőképző Akadémia szupervizora szeptember 26-án 17 órától tart előadást a Király sor 30-as szám alatt a Grand Inkubátorházban.
2022.09.22. 13:38 |
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk - Dr. Márky Ádám előadása az MCC-ben

Szülőnek lenni az egyik legnagyobb és leghosszabb dilemma; egyfelől soha nem lehetünk biztosak abban, hogy amit szülőként teszünk a gyermekeink érdekében, az biztos jó-e. Másfelől pedig azok a működéseink, amik szükségesek ahhoz, hogy képesek legyünk megszervezni a családi életünket ugyan azok a működések, amivel a gyerekneveléssel kapcsolatos dilemmák miatt megjelenő nehéz érzések és gondolatok kapcsán a legnagyobb bajba tudunk keveredni.

Ilyenkor a nehéz helyzetekben pont úgy cselekszünk, ahogyan fiatalként megfogadtuk, hogy „Na így, biztos nem fogom csinálni...”

A gyerekeink pedig „sajnos” a legtöbbet a példánkból tanulnak. Az előadás során megnézzük, hogy mi magunk mi mentén tudunk kikeveredni az agyunk által kreált csapdákból, hogy szabadon állhassunk példaként a gyerekeink előtt a teljesség felé vezető úton... tökéletlenül is. Sőt főleg úgy.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT lehet.