NÉGYEK – képzőművészek közös kiállítása a Pelikán Galériában

NÉGYEK címmel nyílik képzőművészeti kiállítás szeptember 25-én, pénteken 18 órakor a Pelikán Galériában, négy képzőművész, Pinke Miklós festő, Rohonczi István szobrász, Szarka Tamás keramikus és Varga Gábor Farkas grafikus alkotásaiból. A jövő hónap végéig látogatható tárlat keretében október 17-én az alkotók közös műhelyfoglalkozásra várják az érdeklődőket. 
2020.09.24. 19:35 |
NÉGYEK – képzőművészek közös kiállítása a Pelikán Galériában

Pinke Miklós festő, Rohonczi István szobrász, Szarka Tamás keramikus és Varga Gábor Farkas grafikus közös kiállításra készül a Pelikán Galériában.

A NÉGYEK című tárlat megnyitója szeptember 25-én, pénteken 18 órakor kezdődik, közreműködik Novotny Tihamér művészeti író, valamint a Fritz-Gáspár Duó. Pinke Miklós, az alkotók egyike így ajánlja a kiállítást: „Négy különböző látásmód és felfogás, de a közösen megteremtett atmoszféra lehetőséget nyújt betekintésre, rálátásra a kortárs művészet egy-egy szeletére.”

Az október 30-ig látogatható tárlat keretében október 17-én, szombaton 11 és 15 óra között a művészek közös műhelyfoglalkozásra várják az alkotni vágyókat a Magyar Festészet Napja alkalmából.