Négy fehérvári karatékát is kitüntettek

Kedden délután Budapesten, a Stefánia Palota dísztermében került sor a Magyar Karate Szakszövetség jutalmazással egybekötött 2017. évi évértékelő, és 2018-as évadnyitó ünnepélyére. Négy fehérvárit is megjutatlmaztak.

2018.02.07. 09:56 |

A nívós rendezvényen Szabó Tünde, sportért és ifjúságért felelős államtitkár és dr. Mészáros János, a MOB alelnöke, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke méltatta az elmúlt év sikereit. Ezt követően a kiemelkedő eredményeket elért versenyzők jutalmazására került sor, melynek keretében a Fehérvár Karate Akadémia négy fiatal sportolója is a díjazottak közé került.

Dezső Kata és Farkas Ágnes a berlini KWU EB-n elért második helyezésükért, míg Fekete Gergely és Kreitl Kitti a nagyszebeni IFK VB-n elért harmadik helyezésért vehette át az elismerést.

Sport

 1. Fehérvár Sportkönyve – bemutatták Vakler Lajos városi legendákról írt új kötetét

  Városi sportlegendák, sportvezetők életútját tárja az olvasók elé a Fehérvár Sportkönyve című könyv, melyet a Városháza Dísztermében mutattak be kedden. Vakler Lajos szerző a Fehérvéri beszélgetések című televíziós műsorból vette a forrást új, tematikus kötetének elkészítéséhez.

  2021.09.21.
 2. Arany, ezüst és bronzérem is jutott az ARAK atlétáinak a korosztályos bajnokságon

  Az U16-os korosztály országos bajnokságára három területi fordulót követően kvalifikálták magukat a 14-15 éves atléták. Az országos seregszemlére eljutó fehérvári versenyzők Győrben is megállták a helyüket. Kerék Patrik két ugrószámban is érmet nyert, magasugrásban Trenka Ádámmal együtt állt a dobogón a serdülő OB-n.

  2021.09.21.
 3. A Paks ellen, de Szekszárdon kezdi a bajnokságot az Alba Fehérvár

  Szerdán kezdődik a kosárlabda-bajnokság 2021-22-es szezonja a fehérvári csapat számára. Dejan Mihevc vezetőedző szerint felkészülten várja a rajtot az Alba, amely első meccsén az Atomerőmű ellen a paksi csarnok átépítése miatt Szekszárdon lép pályára.

  2021.09.21.
 4. Minden korosztályban pontokat szereztek a Honvéd Szondi asztaliteniszezői

  Az idény legrangosabb utánpótlás versenyét Bükben rendezték, ahol a magyar bajnokságban szereplő Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya minden korosztályban érintett volt. A Szondis fiatalok minden korosztályban pontokat szereztek. Folytatás Orosházán október közepén az újonc és a serdülő országos bajnokságon.

  2021.09.21.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak