Négy fehérvári karatékát is kitüntettek

Kedden délután Budapesten, a Stefánia Palota dísztermében került sor a Magyar Karate Szakszövetség jutalmazással egybekötött 2017. évi évértékelő, és 2018-as évadnyitó ünnepélyére. Négy fehérvárit is megjutatlmaztak.

2018.02.07. 09:56 |

A nívós rendezvényen Szabó Tünde, sportért és ifjúságért felelős államtitkár és dr. Mészáros János, a MOB alelnöke, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke méltatta az elmúlt év sikereit. Ezt követően a kiemelkedő eredményeket elért versenyzők jutalmazására került sor, melynek keretében a Fehérvár Karate Akadémia négy fiatal sportolója is a díjazottak közé került.

Dezső Kata és Farkas Ágnes a berlini KWU EB-n elért második helyezésükért, míg Fekete Gergely és Kreitl Kitti a nagyszebeni IFK VB-n elért harmadik helyezésért vehette át az elismerést.

Sport

 1. Minden, ami foci – az MTI Nemzeti Fotótár a MOL Aréna Sóstóban is futballtörténeti tárlatot nyitott

  Szerdától ingyenesen látogatható az MTI Nemzeti Fotótár labdarúgástörténeti installációja, amely a magyar labdarúgás emlékezetes pillanatait dolgozza fel a legendás Aranycsapattól napjainkig a MOL Aréna Sóstó belső kerengőjén.

  2021.06.16.
 2. Marcel Heister Fehérvárra igazolt - a 28 éves védő a Vidi második nyári szerzeménye

  "Örömmel jelentjük be, hogy Marcel Heister klubunknál folytatja pályafutását." - közölte honlapján a MOL Fehérvár FC. A védő az elmúlt három évet a Fradinál töltötte, előtte játszott a Beitar Jerusalem, az NK Istra, az NK Zadar és a Hoffenheim II csapataiban is. Marcel Heister Németországban született, de horvát felmenőkkel is rendelkezik, több mint száz alkalommal lépett pályára a horvát és hetven alkalommal a magyar élvonalban.

  2021.06.16.
 3. Bajnoki címet szerezett a Fehérvár Rugby Club/Fogócska U14 korosztály fiú csapata

  Nyolc csapat részvételével a Köfém rögbi pályán rendezték az U14 és az U16 tornarendszerű korosztályos magyar bajnokság utolsó, éremosztó bajnoki fordulóját a fiúk mezőnyében. A 14 éves kor alattiak között Régi Jó Légió néven magyar bajnoki címet szerzett a Fogócska Velence és a Fehérvár Rugby Club játékosaiból álló csapat, míg a U16 korosztály a 4. helyen zárt.

  2021.06.16.
 4. Az örmény Ararat Yerevan lesz a Vidi ellenfele az EKL első selejtezőkörében

  Az UEFA kedden kora délután tartotta az Európa Konferencia Liga első selejtezőkörének sorsolását, ami szerint az örmény Ararat Yerevan lesz a MOL Fehérvár FC ellenfele július 8-án és július 15-én. A tervek szerint az első mérkőzés lesz a MOL Aréna Sóstóban, a visszavágó pedig Jerevánban. Az UEFA tájékoztatása alapján a selejtezőmérkőzéseken nem lehetnek jelen vendégszurkolók.

  2021.06.15.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak