Négy arany-, és egy bronzéremmel indult az ARAK fedett pályás szezonja

Február első hétvégéjén az újoncok seregszemléjével elindult a honi atlétikai fedett pályás bajnokságok sora. A legfiatalabb korosztály tagjai először csillogtathatták meg tehetségüket. Négy arany és egy bronzéremmel a legeredményesebb a fehérvári ARAK Utánpótlás Akadémia lett.

2020.02.04. 08:37 |

Bese Mirtill mesterhármast ért el a bajnokságon: 60m gátfutásban, 300m-en és 600m-en sem talált legyőzőre, így Borsányi Zoltán tanítványa a korosztály legeredményesebb versenyzője lett. A fiúk 4×200m-es váltója is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel: a Varga Botond, Tatai Bulcsú, Tóbiás Olivér, Ódor Balázs négyes magabiztosan győzött. Balázsik Dávidot nem kísérte a célig a szerencse: 300-en az utolsó métereken elesett. Felkelt, és harmadik helyen ért célba, így Babos Rita tanítványának a bronzérem nyújtott csekély vigaszt.

Egyetlen cm hiányzott távolugrásban Ódor Balázs bronzérméhez, valamint a leányok 4×200 m-es váltója is csak kevéssel csúszott le a dobogóról. Pintér Petra, Nagy Sára, Benyovszki Bori és Szabó Borka végül a 4. helyen ért célba. 60m-en Tatai Bulcsú 6., Nagy Sára távolugrásban a 7. helyen fejezte be élete első országos bajnokságát.

Sport

 1. 18 millió forint adomány a koronavírus-járvány elleni védekezésre a Viditől

  A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink. A MOL Fehérvár labdarúgói, a szakmai stáb tagjai és a klub alkalmazottai közösen próbálnak segíteni.

  2020.04.03.
 2. A röplabdázók a következő szezonra készülnek

  A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet hazánkban. Ez alól nem kivétel a MÁV Előre Sport Club röplabda szakosztálya sem. A kialakult, nem éppen örömteli helyzethez mindenki igyekszik alkalmazkodni.

  2020.04.02.
 3. Jövő nyáron lesz az elhalasztott tokiói olimpia

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - jelentette be hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.

  2020.03.30.
 4. Demeter Bence: kibírom az egy év halasztást

  A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése. Demeter Bence szerint komolyabb felkészülés, csak akkor kezdődhet, ha véget ér a járvány, és a versenyeknek lesz kitűzött időpontjuk, amihez a formát lehet igazítani.

  2020.03.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak