A megnyitó-ünnepséggel elkezdődött az idei „Zentais 7” rendezvénysorozata

Ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a „Zentais 7” a ráchegyi Zentai Úti Általános Iskolában hétfőn. A megnyitón kicsik és nagyok énekeltek, az intézmény földszinti aulájában alsós, az emeleti folyosón pedig felsős diákok alkotásaiból nyílt kiállítás, a hét folyamán pedig különféle versenyeken, bemutatókon és kalandokban vehetnek részt a gyerekek. Az ünnepi programsorozat kulturális gálával zárul pénteken.
2018.04.16. 12:43 |

A zentais tradíciók, a pedagógiai programunkban leírt hitvallásunk köteleznek minket hagyományaink őrizésére, ápolására, továbbadására. Az előttünk álló rendhagyó órák, foglalkozások, remélhetőleg sok-sok emlékezetes pillanattal ajándékoznak meg minket, a teljesség igénye nélkül sorolom programjainkat; alsósoknak és felsősöknek is hirdettünk angol és német nyelvi fordítóversenyt, a gyerekek bemutathatják legkedvesebb kémiai és fizikai kísérleteiket. Szerdán délelőtt mobil planetárium érkezik a tornatermünkbe, de lesz hungarikum-vetélkedő, Gazdálkodj okosan!-verseny. Magyar nyelvi logikai és informatikai csapatversenyre is hívtuk a megye iskoláit és sportprogramokkal is készülnek a testnevelők.” - ismertette a Zentais 7 programját Kukucska Márta, az intézmény igazgatója.

„A csütörtök a Diákönkormányzat napja lesz, érzékenyítő programokkal, illetőleg iskolai Ki-mit-tud? versennyel. Pénteken, a hét zárásaként a Köfém Művelődési Házban rendezzük a Zentais Gálát, amely örömünkre olyan sok műsorszámot, bemutatható produkciót tartalmaz, hogy három felvonásban tudjuk megrendezni.” - tájékoztatott Kukucska Márta, igazgató, aki a megnyitó alkalmával aki felhívta a figyelmet a - földszinti aulában és az emeleti folyosón berendezett Zentais Tárlatra is.

Az eseményen részt vett Mészáros Attila, alpolgármester és Dr. Dienesné Fluck Györgyi, a körzet önkormányzati képviselője is. A Zentais 7 folytatásaként szombaton pályaorientációs napot tartanak az intézményben.

Kultúra

Királyi Napok

Koronázási szertartásjáték

Eseménynaptár

2018. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

Székesfehérvár Topotéka