Múzeumok Éjszakája 2024. - ezek lesznek a székesfehérvári programok

Felnőttek és gyerekek számára is izgalmas kalandokat ígér az ország legnagyobb és legnépszerűbb kulturális rendezvénye, a Múzeumok Éjszakája június 22-én, szombaton. A Múzeumok Éjszakájának egyik kiemelt helyszíne Székesfehérvár, ahol 26 helyen közel 100 eseménnyel készülnek erre az éjszakára – rendhagyó tárlatvezetések, koncertek, kézműves és családi foglalkozások várják a közönséget.
2024.06.10. 08:01 |
Múzeumok Éjszakája 2024. - ezek lesznek a székesfehérvári programok

Az esemény idei tematikája a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz kapcsolódva a „gólpassz” – az immár több mint két évtizedes rendezvénysorozat nem titkolt célja, hogy tárlataival és izgalmas kísérőprogramjaival kulturális kalandot kínáljon mindenkinek, akár az Eb-mérkőzések mellett is. 

A rendezvényeket – 6 éves kor fölött – kizárólag karszalaggal lehet látogatni. A karszalagokat június 15-től – a rendezvény napján 23 óráig nyitva tartó – Tourinform Irodában (Városház tér, Hiemer-ház) lehet beszerezni, ezen kívül – korlátozott számban – a legtöbb helyszínen is hozzájuthatnak a látogatók.

1 belépő • 26 helyszín • 1 jótett • Közel 100 izgalmas program

A karszalagokért befolyó összeget jótékony céllal, adományként gyűjtik a szervezők, az ajánlott minimális hozzájárulás összege 500 Ft. A befolyt összeggel a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért szervezetet támogatják a rendezvény látogatói.

A Múzeumok Éjszakájának székesfehérvári programjait ITT találja!