Megtérülő befektetések: előadás és workshop december 14-én

Érdekli a befektetések világa, de megtakarításával csak a befőttesüvegig jut el? Úgy érzi, hogy útmutatásra van szüksége vagyonának gyarapításához? A Királykúti Társalgóban december 14-én, csütörtökön 18 órától Megtérülő befektetések címmel Kunstár András közgazdász és befektetési tanácsadó tart előadást és workshopot.
2023.12.13. 14:39 |
Megtérülő befektetések: előadás és workshop december 14-én

Kunstár András tapasztalt befektető, oktató missziója az, hogy a vagyonkezelés világában szerzett tudásának, tapasztalatának megosztásával segítsen elindulni az embereknek a megtakarítások és befektetések világában.

„Nem létezik kockázatmentes befektetés. De egy jól átgondolt befektetési stratégia megfelelő egyensúlyban van a kockázat és a megtérülési potenciál között” – írja honlapján.

Ennek a stratégiának a kialakításában 2010 óta sikerrel segíti ügyfeleit, és ebbe avatja be a Királykúti Társalgó résztvevőit is. Az előadás és workshop központi témája a megtérülő befektetések: a résztvevők olyan kérdésekre kaphatnak választ, mint hogy miként kezdjenek hozzá a befektetésekhez, milyen hosszú távú stratégiák alkalmazhatók, és melyek az aktuális piaci trendek.

A részvételhez nincs szükség előzetes tudásra.

Az esemény mindenkit vár, aki érdeklődik a pénzügyek és befektetések iránt. A rendezvényre már lehet jegyet váltani ezen az oldalon, belépő: 900 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 600 Ft, 6 éves korig a belépés ingyenes. A helyszínen váltott belépő 1100 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 900 Ft. A kedvezmény igénybevételéhez nyugdíjas- illetve diákigazolvány felmutatása szükséges. Amennyiben elővételben minden jegy elkelt, a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.

Gazdaság

 1. Konferencia az energiatárolásról

  Napjainkban az alternatív energiatermelés forradalmi lendülettel bontakozik ki, amelyben az energiatárolás kérdése kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőre nézve. Ezen megoldások áttekintésére rendezi meg a Power Charge Zrt. immáron második alkalommal az Energiatárolás Jövője szakmai konferenciát és kiállítást 2024. március 6-7. között Székesfehérváron.

  2024.02.23.
 2. Válaszd a szakképzést!

  A 2024/25-ös tanévre vonatkozó hasznos információkkal segíti a középiskolai továbbtanulás előtt álló diákokat és szülőket a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. A következő fontos határnap február 21-e, a jelentkezési lapok leadási határideje. A szakképzésben elérhető lehetőségekről részletes tájékoztató is olvasható az SZFSZC weboldalán.

  2024.02.18.
 3. Stabilitás, biztonság és fejlődés

  Székesfehérvár Közgyűlése csütörtöki ülésén elfogadta a város 2024. évi költségvetését. A büdzsé stabil, biztonságos működéssel és városüzemeltetéssel, állami és helyi forrásokból megvalósuló fejlesztésekkel, jelentős önkormányzati intézményi béremelésekkel és komoly tartalékképzéssel számol adósságállomány és hitelfelvétel nélkül.

  2024.02.15.
 4. Vállalkozásfejlesztés mesterképzés

  Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar online tájékoztatót szervez a Székesfehérváron 2024. szeptemberében induló Vállalkozásfejlesztés mesterszak bemutatására február 8-án csütörtökön 17.00 óra kor, csatlakozni ezen a linken lehet. 

  2024.02.08.