Meglepetés népmese, kreatív Bütykölde és Csodalámpás várja az érdeklődőket az Aranybulla Könyvtárban

A tanév utolsó népmesés foglalkozását tartják május 26-án, pénteken az Aranybulla Könyvtárban, ahol ezúttal meglepetés mesével várják a gyerekeket. Május 30-án, kedden folytatódik a Bütykölde, míg június 1-jén, csütörtökön a Csodalámpás sorozatban újabb biblioterápiás foglalkozáson vehetünk részt.
2023.05.24. 09:44 |
Meglepetés népmese, kreatív Bütykölde és Csodalámpás várja az érdeklődőket az Aranybulla Könyvtárban

Május 26-án, pénteken 16.30 órakor folytatódik a Szövőmadár meseműhely népmesés sorozat az Aranybulla Könyvtárban. A tanév utolsó programján ismét Fazekas Éva foglalkozásvezető játszik a gyerekekkel, velük együtt szövi majd egy adott történet fonalát. Az élőszavas mesemondást 4-8 éves gyerekeknek ajánlják, jelentkezni ezen a linken lehet.

Május 30-án, kedden 16.30 órai kezdettel tartják a Bütykölde című kreatív programsorozat újabb összejövetelét. Ezúttal nyári ajtódíszek készülnek Tóth Eszter irányításával.

Június 1-jén, csütörtökön 17.00 órakor érkezik az újabb Csodalámpás program. A résztvevők egy csésze finom tea mellett, egy novella nyomán beszélgetnek a világról és önmagukról. Ez lesz a sorozat 15. foglalkozása, melyre várják a 18 év feletti résztvevőket. Regisztrálni a 22/312–945-ös telefonszámon, vagy az aranybulla@kabel.datatrans.hu címen lehet.
 

Kultúra