Meghosszabbították a számlálóbiztosok jelentkezési határidejét

Számlálóbiztosok jelentkezését árja a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal az október 1-je és november 28-a között zajló népszámlálásra. A biztosok többek között adatfelvételt végeznek, ellenőrzik a címeket és lakóegységenként kérdőívet töltenek ki tableten, melyet a Központi Statisztikai Hivatal biztosít.
2022.08.01. 15:59 |
Meghosszabbították a számlálóbiztosok jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a határidőt: augusztus 15-ig lehet jelentkezni a nepszamlalas@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

A jelentkezők otthoni felkészülés keretében sajátítják el a szükséges alapismereteket és segédanyagokat, majd az elektronikus vizsga és a gyakorlófeladat sikeres teljesítése után kezdhetik meg a munkát. A számlálóbiztosok az október 17. és november 20. között zajló terepmunka során címellenőrzést végeznek, és lakóegységenként kérdőívet töltenek ki tableten, az eszközt a KSH biztosítja.

Feltétel többek között a középfokú végzettség, előnyt jelent a felsőfokú végzettség, a nyelvismeret és a korábbi, hasonló munka során végzett tapasztalat. Szintén feltétel, hogy a jelentkező rendelkezzen alapvető vagy felhasználó szintű számítógépes ismeretekkel, illetve jártas legyen az érintőképernyős készülékek használatában.

A munka iránt érdeklődőknek a nepszamlalas@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címre kell megküldeniük a kitöltött jelentkezési lapot 2022. augusztus 15-ig.

A jelentkezési lap az alábbiak szerint érhető el:

- letölthető INNEN: "Jelentkezési lap a 2022. évi népszámlálási feladatok elvégzése kapcsán számlálóbiztosi feladatok ellátására"

- a Polgármesteri Hivatal 8000 Városház tér 1. szám alatti épületének portaszolgálatán,

- a Polgármesteri Hivatal 8000 Városház tér 2. szám alatti épületének portaszolgálatán.

A jelentkezés további feltételeiről és a munkáról bővebb információk olvashatóak Székesfehérvár honlapján vagy a www.ksh.hu oldalon.