Meghosszabbítja tavaszi rajzpályázatát az Alba Fehérvár

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel  meghosszabbítja tavaszi rajzpályázatának beküldési határidejét az Alba Fehérvár. A kosárlabda és a kézilabda is kínál témákat a gyerekeknek a pályázaton.
2020.03.23. 13:31 |

A 6-14 éves korosztály számára meghirdetett kreatív versenyen az indulók a „Kedvenc kosárlabdázóm!”, a „Kedvenc kézilabdázóm!”, „A legemlékezetesebb kézilabdás élményem!”, a „Mit teszek azért, hogy egészséges legyek?” és a „Leendő csarnokunk – ahogy én látom!” témák közül választhatnak. Az alkotásokat május 22-ig várják a szervezők.

A kiválasztott téma megalkotásában csak a képzelet és az A/4-es rajzlap vagy kartonpapír mérete szabhat határt a gyerekek számára: bármilyen technikával – legyen az ceruza, zsírkréta, festék, kollázs, vegyes technika – elkészíthetik kompozíciójukat, amit a két csapat játékosai zsűriznek majd. A legjobbakat ezúttal is értékes ajándékokkal díjazza a klub, a különdíjak mellett a legügyesebb pályázók dedikált mezeket, pólókat és családi belépőket vihetnek haza.

A pályamunkákat tehát meghosszabbított határidővel, május 22-ig várják a szervezők az Alba Regia Sportcsarnokba postai úton, az Alba Regia SC címére (8000 Székesfehérvár Gáz utca 19.). Fontos, hogy a leadott alkotások csak kitöltött pályázati adatlappal együtt vehetnek részt az értékelésen! Az eredményhirdetés pontos időpontjáról később adnak tájékoztatást.

A pályázati felhívás, a plakát és a pályázati adatlap letölthető a klub honlapján.

Sport

 1. Négy fehérvári játékos a bolgárok ellen készülő válogatott keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a labdarógó Európa-bajnoki pótselejtező bulgáriai elődöntőjére készülő magyar válogatott keretét. A mieink október 8-án játszanak Szófiában, ha továbbjutnak, utána hazai pályán mérkőzhetnek az EB-részvételért.A MOL Fehérvárból négy labdarúgó kapott meghívót a keretbe.

  2020.09.29.
 2. Bevette Ajkát az Alba Triatlon SE – az eddigi legnagyobb csapat utazott a ranglistaversenyre

  Nem rendeztek futamot Alba triatlonos induló nélkül vasárnap Ajkán a soros duatlon ranglista versenyen, mely amatőr kupa, és rövid távú országos bajnokság is volt egyben. A fehérvári klub színeiben összesen nem kevesebb mint huszonhét sportoló állt rajthoz az újonctól a veterán kategóriáig, akik ráadásul több érmet is bezsebeltek.

  2020.09.28.
 3. Bajnoki érmek az Ajka duatlonról - sikeresen szerepelt a Family Tree Triatlon SE

  Kimagasló eredménnyel zárta a Family Tree Triatlon SE a hétvégi ajkai duatlon versenyt. A fehérvári különítmény a legkisebbektől egészen a szeniorokig összesen tizenegy kategóriában indított versenyzőket a megmérettetésen.

  2020.09.28.
 4. Győzelemmel kezdték a bajnoki szezont a MÁV Előre férfi röplabdázói

  Hosszas várakozás után elrajtolt a fehérvári röplabdázók számára is a férfi NB I Liga alapszakasza, ráadásul győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen az új vezetőedző, Gelencsér Balázs csapata. A 2. fordulóban a Sümegi RE-t fogadta a MÁV Előre-BERICAP és 3:0-ra felülmúlta.

  2020.09.28.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak