Meghosszabbítja tavaszi rajzpályázatát az Alba Fehérvár

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel  meghosszabbítja tavaszi rajzpályázatának beküldési határidejét az Alba Fehérvár. A kosárlabda és a kézilabda is kínál témákat a gyerekeknek a pályázaton.
2020.03.23. 13:31 |

A 6-14 éves korosztály számára meghirdetett kreatív versenyen az indulók a „Kedvenc kosárlabdázóm!”, a „Kedvenc kézilabdázóm!”, „A legemlékezetesebb kézilabdás élményem!”, a „Mit teszek azért, hogy egészséges legyek?” és a „Leendő csarnokunk – ahogy én látom!” témák közül választhatnak. Az alkotásokat május 22-ig várják a szervezők.

A kiválasztott téma megalkotásában csak a képzelet és az A/4-es rajzlap vagy kartonpapír mérete szabhat határt a gyerekek számára: bármilyen technikával – legyen az ceruza, zsírkréta, festék, kollázs, vegyes technika – elkészíthetik kompozíciójukat, amit a két csapat játékosai zsűriznek majd. A legjobbakat ezúttal is értékes ajándékokkal díjazza a klub, a különdíjak mellett a legügyesebb pályázók dedikált mezeket, pólókat és családi belépőket vihetnek haza.

A pályamunkákat tehát meghosszabbított határidővel, május 22-ig várják a szervezők az Alba Regia Sportcsarnokba postai úton, az Alba Regia SC címére (8000 Székesfehérvár Gáz utca 19.). Fontos, hogy a leadott alkotások csak kitöltött pályázati adatlappal együtt vehetnek részt az értékelésen! Az eredményhirdetés pontos időpontjáról később adnak tájékoztatást.

A pályázati felhívás, a plakát és a pályázati adatlap letölthető a klub honlapján.

Sport

 1. 18 millió forint adomány a koronavírus-járvány elleni védekezésre a Viditől

  A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink. A MOL Fehérvár labdarúgói, a szakmai stáb tagjai és a klub alkalmazottai közösen próbálnak segíteni.

  2020.04.03.
 2. A röplabdázók a következő szezonra készülnek

  A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet hazánkban. Ez alól nem kivétel a MÁV Előre Sport Club röplabda szakosztálya sem. A kialakult, nem éppen örömteli helyzethez mindenki igyekszik alkalmazkodni.

  2020.04.02.
 3. Jövő nyáron lesz az elhalasztott tokiói olimpia

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - jelentette be hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.

  2020.03.30.
 4. Demeter Bence: kibírom az egy év halasztást

  A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése. Demeter Bence szerint komolyabb felkészülés, csak akkor kezdődhet, ha véget ér a járvány, és a versenyeknek lesz kitűzött időpontjuk, amihez a formát lehet igazítani.

  2020.03.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak