Végeredmény teljes feldolgozottságnál - Vargha Tamás és Törő Gábor győzött

Szombaton vette át a Helyi Választási Iroda a Nemzeti Választási Irodában az átjelentkezéssel illetve a külképviseleteken leadott szavazatok lezárt borítékait. Ezeket átadták két szavazókörnek: Fejér megye 1. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben az 56-os szavazókörnek, míg Fejér megye 2. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben pedig a 91-es szavazókörnek. 
2018.04.15. 07:15 |

A választási bizottság nem sokkall éjfél előtt hozott határozatai szerint a teljes feldolgozottságnál Vargha Tamást és Törő Gábort választották országgyűlési képviselőnek. 

Fejér megye 1. számú Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottságának határozatát az eredmény megállapításról - LETÖLTÉS (.pdf)


Fejér megye 2. számú Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottságának határozatát az eredmény megállapításról  - LETÖLTÉS (.pdf)

A szavazatszámláló bizottságok szombaton délután megkapták a két szavazókör lezárt urnáit, amit összeöntöttek a külképviseleti és átjelentkezéses szavazatokkal majd együtt számolják meg ezeket - tájékoztatott szombaton délután Laczi Zoltán a Hely Választási Iroda helyettes vezetője. Ennek alapján készül el a két szavazókör eredményjegyzőkönyve, amit rögzítenek a számítógépes rendszerben is.

A jegyzőkönyveket ellenőrzi a Helyi Választási Bizottság és ennek alapján készül el a teljes választókerületre vonatkozó eredményjegyzőkönyv, amit a szavazóköri jegyzőkönyvekkel együtt a választási bizottság tárgyal meg és megállapítja az adott országgyűlési választókerület végeredményét. Ez az eredmény ugyan végleges eredmény lesz, de nem jogerős, mert három napos jogorvoslati idő után, várhatóan kedden délután négy órakor emelkedik jogerőre.

Fejér megye 1. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben mintegy kétezer darab átjelentkezéses és külképviseleti szavazat volt, Fejér megye 2. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben pedig több mint 1600. A választás végeredménye néhány tized százalékot változhat, de a 98 százalékos feldolgozottságú eredményt nem befolyásolja.

Közélet

 1. Fehérvárra látogatott Böjte Csaba és a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar

  Szombaton Székesfehérvárra érkezett a VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút Böjte Csabával és a Magyar Örökség Díjas Marosszéki Kodály Zoltán Gyermek és Ifjúsági Karral. A ferences rendi szerzetes este a Ciszterci Nagyboldogasszony templomban celebrált szentmisét, a kórus csodálatos énekhangjainak kíséretében.

  2018.07.21.
 2. Robotok, 3D nyomtatók és programozás az Alba Innovár Digitális Alkotótáborában

  Idén nyáron második alkalommal várta Digitális Alkotótáborába a diákokat az Alba Innovár. A hét folyamán a gyerekek szórakoztató formában ismerkedhettek meg a legmodernebb digitális eszközökkel és oktatási rendszerekkel.

  2018.07.21.
 3. Idén is pályázhatnak fehérvári fiatalok pécsi kollégiumi férőhelyekre

  Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.

  2018.07.21.
 4. Szombaton Fehérvárra érkezik Böjte Csaba és Balatoni Csillagösvény Missziós Körút

  Július 21-én Székesfehérvárra érkezik a VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút Böjte Csaba ferences rendi szerzetessel és a Magyar Örökség Díjas Marosszéki Kodály Zoltán Gyermek és Ifjúsági Karral. A szentmise 18 órakor kezdődik a Ciszterci Nagyboldogasszony templomban, amelyet koncert követ. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

  2018.07.20.

Királyi Napok

Hirdetés

Koronázási szertartásjáték

Eseménynaptár

2018. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek